ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είπε μόνο 6 λέξεις: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Βασίλη Καρρά, λίγο πριν τον θάνατό του – Η τραγική ειρωνεία

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία δυο χρόνια ήταν γνωστά, ωστόσο εκείνος δεν το έβαζε ποτέ κάτω, και όλοι πίστευαν πως θα καταφέρει να τα ξεπεράσει και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκε, στις πίστες και τον κόσμο του.

Η κυκλοφορία μάλιστα του τελευταίου του τραγουδιού «Είμαι εδώ» δυο μήνες πριν, γέμισε τους πάντες με ακόμα περισσότερες ελπίδες. Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε όταν νόσησε από κορονοϊό και τελικά κατέληξε.

Ο Νίκος Κοκλώνης που υπήρξε στενός φίλος του, μίλησε το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για τη γνωριμία τους, το πόσο τον είχε βοηθήσει ο Βασίλης Καρράς αλλά και την επικοινωνία που είχαν όταν είχαν κυκλοφορήσει ψευδείς ειδήσεις που έκαναν λόγο για θάνατό του 2.5 μήνες πριν.

«Ο Βασίλης δεν ήταν ένας καλεσμένος ήταν κι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δεν θα το ξεχάσω, τότε στο Open στο πρώτο σόου που έκανα, το It’s Show Time, έτρεμαν τα χέρια μου που ήρθε καλεσμένος και μου έπιασε τα χέρια και μου είπε “άκου, θα το πάμε μαζί”. “Μα τρέμουν τα χέρια μου που σας βλέπω κύριες Καρρά” του είπα. “Δεν πειράζει, θα πάμε τη συνέντευξη και θα φύγουμε μαζί να έρθεις στο Χωριό της Ειρήνης, θα κάνω εγώ το τραπέζι.

Είδα όλη τη Θεσσαλονίκη. Είχε κάνει ένα τραπέζι με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο γαλαντόμος, τόσο ανοιχτοχέρης. Από τότε ο Βασίλης με συνόδευσε σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα. Στις πρεμιέρες μου στο Just ήταν εκεί. Είχε ένα κτήμα και τον παίρνω μέσα στον Covid και του λέω: “Το αντίπαλο κανάλι έχει βγάλει δυνατό πρόγραμμα, σε παρακαλώ, μόνο με σένα μπορούμε να κάνουμε νούμερα” και μου λέει “άκου, είμαστε φίλοι, θα πάρω το λεωφορείο και θα έρθω με όλη την ορχήστρα”, γιατί φοβόταν τα αεροπλάνα»

Στη συνέχεια ο παραγωγός και παρουσιαστής αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Βασίλη Καρρά, που έκανε τον τραγουδιστή να πάρει την απόφαση να μιλήσει στον αέρα του “Fame Story”, 2,5 περίπου μήνες πριν τον θάνατό του.

«Τη δεύτερη σεζόν ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε και μου λέει στο καμαρίνι “φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά οι γιατροί δεν μου τα λένε καλά”. Ο Βασίλης κυκλοφορούσε με κάτι γιατροσόφια. Πήγαινε στο Άγιο Όρος. Μου λέει “θα τα καταφέρω, ο Θεός είναι μεγάλος”. Πρόσφατα διάβασα στο Τwitter “πέθανε ο Βασίλης Καρράς”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Τον παίρνω τηλέφωνο στο διάλειμμα του Fame Story και του λέω “μόνο που ακούω τη φωνή σου νιώθω καλά”. Μου λέει “βγάλε με στη γραμμή να μιλήσω, βλακείες είναι αυτά που λένε, εγώ δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

enimerotiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς με αυξήσεις στα διόδια – Πόσο θα στοιχίζει η διαδρομή Αθήνα – Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Κώστας Καράπαυλος : Δυνατά και σε πολλά επίπεδα..

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

AGGELOS DRITSAS

Η ΤΕΚΑΛ προσωρινή ανάδοχος για έργο μεταφοράς νερού από τον Ανάβαλο στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το Δημαρχείο του Άργους επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Άννα Καραμανλή

AGGELOS DRITSAS

Ο Αχιλλέας Φιχτίου ανακηρύχθηκε πρωταθλητής για τη σεζόν 2024-25

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Δώσε αίμα, είναι ζωή για εσένα και τον συνάνθρωπό σου

AGGELOS DRITSAS

Η παρουσία τους πλημμύρισε τον χώρο του Δημαρχείου μας με ζωντάνια, χαμόγελα και αισιοδοξία!

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ LIVE : Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από το Αυτοδιοίκηση.tv

AGGELOS DRITSAS