ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είπε μόνο 6 λέξεις: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Βασίλη Καρρά, λίγο πριν τον θάνατό του – Η τραγική ειρωνεία

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία δυο χρόνια ήταν γνωστά, ωστόσο εκείνος δεν το έβαζε ποτέ κάτω, και όλοι πίστευαν πως θα καταφέρει να τα ξεπεράσει και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκε, στις πίστες και τον κόσμο του.

Η κυκλοφορία μάλιστα του τελευταίου του τραγουδιού «Είμαι εδώ» δυο μήνες πριν, γέμισε τους πάντες με ακόμα περισσότερες ελπίδες. Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε όταν νόσησε από κορονοϊό και τελικά κατέληξε.

Ο Νίκος Κοκλώνης που υπήρξε στενός φίλος του, μίλησε το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για τη γνωριμία τους, το πόσο τον είχε βοηθήσει ο Βασίλης Καρράς αλλά και την επικοινωνία που είχαν όταν είχαν κυκλοφορήσει ψευδείς ειδήσεις που έκαναν λόγο για θάνατό του 2.5 μήνες πριν.

«Ο Βασίλης δεν ήταν ένας καλεσμένος ήταν κι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δεν θα το ξεχάσω, τότε στο Open στο πρώτο σόου που έκανα, το It’s Show Time, έτρεμαν τα χέρια μου που ήρθε καλεσμένος και μου έπιασε τα χέρια και μου είπε “άκου, θα το πάμε μαζί”. “Μα τρέμουν τα χέρια μου που σας βλέπω κύριες Καρρά” του είπα. “Δεν πειράζει, θα πάμε τη συνέντευξη και θα φύγουμε μαζί να έρθεις στο Χωριό της Ειρήνης, θα κάνω εγώ το τραπέζι.

Είδα όλη τη Θεσσαλονίκη. Είχε κάνει ένα τραπέζι με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο γαλαντόμος, τόσο ανοιχτοχέρης. Από τότε ο Βασίλης με συνόδευσε σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα. Στις πρεμιέρες μου στο Just ήταν εκεί. Είχε ένα κτήμα και τον παίρνω μέσα στον Covid και του λέω: “Το αντίπαλο κανάλι έχει βγάλει δυνατό πρόγραμμα, σε παρακαλώ, μόνο με σένα μπορούμε να κάνουμε νούμερα” και μου λέει “άκου, είμαστε φίλοι, θα πάρω το λεωφορείο και θα έρθω με όλη την ορχήστρα”, γιατί φοβόταν τα αεροπλάνα»

Στη συνέχεια ο παραγωγός και παρουσιαστής αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Βασίλη Καρρά, που έκανε τον τραγουδιστή να πάρει την απόφαση να μιλήσει στον αέρα του “Fame Story”, 2,5 περίπου μήνες πριν τον θάνατό του.

«Τη δεύτερη σεζόν ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε και μου λέει στο καμαρίνι “φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά οι γιατροί δεν μου τα λένε καλά”. Ο Βασίλης κυκλοφορούσε με κάτι γιατροσόφια. Πήγαινε στο Άγιο Όρος. Μου λέει “θα τα καταφέρω, ο Θεός είναι μεγάλος”. Πρόσφατα διάβασα στο Τwitter “πέθανε ο Βασίλης Καρράς”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Τον παίρνω τηλέφωνο στο διάλειμμα του Fame Story και του λέω “μόνο που ακούω τη φωνή σου νιώθω καλά”. Μου λέει “βγάλε με στη γραμμή να μιλήσω, βλακείες είναι αυτά που λένε, εγώ δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

enimerotiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με παρεμβάσεις των επικεφαλής των τριών Δημοτικών παρατάξεων της Ερμιονίδας αλλα και δύο μελών του ΔΣ του ΠΕΡΠΟΣΕ

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο Διδύμων και Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο στο “Μπίστι” Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Δ . Ε .Υ .Α. ΑΡ . Μ

AGGELOS DRITSAS

Με εκβιασμούς και ανακρίβειες, δεν πρόκειται να σταματήσει η ολοκλήρωση ενός έργου πνοής για τον τόπο μας BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση στον ισόπεδο κόμβο Μυκηνών — Επένδυση στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Στιμάγκα Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε τον σπουδαίο Γιώργο Δέδε, τον Ναυπλιώτη ποδοσφαιριστή BINTEO

AGGELOS DRITSAS

“Alekos Vretos Trio” στο Caradu No 8 στο Άργος με μεσογειακούς ήχους και τζαζ διάθεση

AGGELOS DRITSAS