ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είπε μόνο 6 λέξεις: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Βασίλη Καρρά, λίγο πριν τον θάνατό του – Η τραγική ειρωνεία

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία δυο χρόνια ήταν γνωστά, ωστόσο εκείνος δεν το έβαζε ποτέ κάτω, και όλοι πίστευαν πως θα καταφέρει να τα ξεπεράσει και να επιστρέψει εκεί όπου ανήκε, στις πίστες και τον κόσμο του.

Η κυκλοφορία μάλιστα του τελευταίου του τραγουδιού «Είμαι εδώ» δυο μήνες πριν, γέμισε τους πάντες με ακόμα περισσότερες ελπίδες. Ωστόσο, η υγεία του επιδεινώθηκε όταν νόσησε από κορονοϊό και τελικά κατέληξε.

Ο Νίκος Κοκλώνης που υπήρξε στενός φίλος του, μίλησε το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για τη γνωριμία τους, το πόσο τον είχε βοηθήσει ο Βασίλης Καρράς αλλά και την επικοινωνία που είχαν όταν είχαν κυκλοφορήσει ψευδείς ειδήσεις που έκαναν λόγο για θάνατό του 2.5 μήνες πριν.

«Ο Βασίλης δεν ήταν ένας καλεσμένος ήταν κι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δεν θα το ξεχάσω, τότε στο Open στο πρώτο σόου που έκανα, το It’s Show Time, έτρεμαν τα χέρια μου που ήρθε καλεσμένος και μου έπιασε τα χέρια και μου είπε “άκου, θα το πάμε μαζί”. “Μα τρέμουν τα χέρια μου που σας βλέπω κύριες Καρρά” του είπα. “Δεν πειράζει, θα πάμε τη συνέντευξη και θα φύγουμε μαζί να έρθεις στο Χωριό της Ειρήνης, θα κάνω εγώ το τραπέζι.

Είδα όλη τη Θεσσαλονίκη. Είχε κάνει ένα τραπέζι με τη γυναίκα και την κόρη του. Ήταν τόσο γαλαντόμος, τόσο ανοιχτοχέρης. Από τότε ο Βασίλης με συνόδευσε σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα. Στις πρεμιέρες μου στο Just ήταν εκεί. Είχε ένα κτήμα και τον παίρνω μέσα στον Covid και του λέω: “Το αντίπαλο κανάλι έχει βγάλει δυνατό πρόγραμμα, σε παρακαλώ, μόνο με σένα μπορούμε να κάνουμε νούμερα” και μου λέει “άκου, είμαστε φίλοι, θα πάρω το λεωφορείο και θα έρθω με όλη την ορχήστρα”, γιατί φοβόταν τα αεροπλάνα»

Στη συνέχεια ο παραγωγός και παρουσιαστής αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Βασίλη Καρρά, που έκανε τον τραγουδιστή να πάρει την απόφαση να μιλήσει στον αέρα του “Fame Story”, 2,5 περίπου μήνες πριν τον θάνατό του.

«Τη δεύτερη σεζόν ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε και μου λέει στο καμαρίνι “φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά οι γιατροί δεν μου τα λένε καλά”. Ο Βασίλης κυκλοφορούσε με κάτι γιατροσόφια. Πήγαινε στο Άγιο Όρος. Μου λέει “θα τα καταφέρω, ο Θεός είναι μεγάλος”. Πρόσφατα διάβασα στο Τwitter “πέθανε ο Βασίλης Καρράς”. Μου κόπηκαν τα πόδια. Τον παίρνω τηλέφωνο στο διάλειμμα του Fame Story και του λέω “μόνο που ακούω τη φωνή σου νιώθω καλά”. Μου λέει “βγάλε με στη γραμμή να μιλήσω, βλακείες είναι αυτά που λένε, εγώ δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» κατέληξε ο Νίκος Κοκλώνης.

enimerotiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ο Γραμματέας και υποψ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος θα επισκεφθεί την Αργολίδα 

AGGELOS DRITSAS

Στην εκπομπή «Live You» στον ΣΚΑΪ

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι έως τις 19 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Γέμισε το λιμάνι του Ναυπλίου με ιστιοπλοϊκά που συμμετέχουν στο 13ο Catamarans Cup

AGGELOS DRITSAS

Live ο Γιώργος Σαμπάνης στο Ναύπλιο BINTEO ΦΩΤΟ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

AGGELOS DRITSAS

Ποια θέματα θα απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ο Τάσος Λάμπρου και η ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται σήμερα το Πόρτο Χέλι

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών συνεχίζει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την εκδημία του Κώστα Μ. Βάθη.

AGGELOS DRITSAS

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς μοιραστήκαμε όλοι υπέροχες και συγκινητικές στιγμές στη γιορτή μας

AGGELOS DRITSAS