Τε. Μαΐ 27th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Καρτέρι είχε στήσει η γυναίκα με το βιτριόλι

Τα κίνητρα μέχρι τότε παραμένουν άγνωστα αλλά η μεθοδολογία δείχνει μίσος για το θύμα και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις τα κίνητρα είναι προσωπικά.

Περίμενε την 34χρονη έξω απο τον χώρο εργασίας της

Η 34χρονη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ μετά την επίθεση. Στα σκαλοπάτια του κτιρίου όπου εργάζεται την περίμενε η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι. Πώς έγινε το περιστατικό.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου «Metropolitan», η 34χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης με οξύ, πιθανόν βιτριόλι, από μία άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, που είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο του κτιρίου των γραφείων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου εργάζεται το θύμα, επί της Λ. Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί στην είσοδο του κτιρίου. Η δράστιδα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για την επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

x Close

Like Us On Facebook