Κυ. Αυγ 9th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Εθελοντική δράση Αιμοδοσίας υπό την αιγίδα της Π.Ε. Αργολίδας και των Δήμων Άργους και Ναυπλίου

Αγαπητοί μας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία θα φιλοξενηθεί στις πόλεις του Άργους και  του Ναυπλίου.

Συγκεκριμένα,  το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην πόλη του Άργους, στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, και την Κυριακή 5 Ιουλίου στην πόλη του Ναυπλίου, στην Πλατεία Φιλελλήνων, θα βρίσκεται ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μαζί με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» θα βρίσκεται βοηθητικά και η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής Του Οργανισμού.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να συνδράμετε στην κάλυψη των δράσεων και στις δύο πόλεις και να σας γνωστοποιήσουμε πως:

·         το Σάββατο στο Άργος, στις 10:00 το πρωί, θα παραστούν ο κ. Μαλτέζος Ιωάννης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, ο κ. Μαντζούνης Γιάννης, Περιφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, ο κ. Καμπόσος Δημήτρης, Δήμαρχος Άργους, ο κ. Κατσαντώνης Λάμπρος, Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας, ο κ. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

·         Την Κυριακή στο Ναύπλιο, στις 12:00 το μεσημέρι, θα παραστούν ο κ. Μαλτέζος Ιωάννης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, ο κ. Μαντζούνης Γιάννης, Περιφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, ο κ. Κωστούρος Δημήτρης, Δήμαρχος Ναυπλίου, ο κ. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και ο κ. Μάκαρης Κων/νος, πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕUROINS.       

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ή πληροφορία χρειαστείτε στα emails:

korinthosoffice@hamogelo.gr και odysseas@hamogelo.gr και στα τηλέφωνα 2741071211 και 6985635584.

Με εκτίμηση,

Άννα Τσαντήλα

Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήριο

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook