18.4 C
argolida
02/06/2023
ΑΡΓΟΛΙΔΑTV.GR
ekloges-1
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Εκλογές 2023: Ουρές σε διόδια, λιμάνια, ΚΤΕΛ – Μεγάλη αναμένεται η έξοδος των ετεροδημοτών

Κοινοποίηση

Οι πολίτες μετρούν αντίστροφα για τις μεθαυριανές (21.05.2023) εκλογές και οι ετεροδημότες ήδη αναχωρούν με κάθε μέσο προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους όπου θα ψηφίσουν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο λιμάνι του Πειραιά, χιλιάδες ετεροδημότες παίρνουν το πλοίο για να πάνε στους προορισμούς τους και να ασκήσουν το δικαίωμά τους στις εκλογές.

Συνολικά 15 μεγάλα πλοία αναχωρούν σήμερα από το κεντρικό λιμάνι της χώρας, όπου τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται ανά μία ώρα.

Κατά τις εκτιμήσεις των λιμενικών, 20.000 άτομα αναμένεται να ταξιδέψουν σήμερα, δυο μέρες πριν από τις εκλογές.

Γεμάτα αναχωρούν και τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, με τους ετεροδημότες να εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες την Αττική για να πάνε να ψηφίσουν στα μέρη όπου διατηρούν τα εκλογικά δικαιώματά τους.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες είχαν προνοήσει και είχαν εκδώσει εισιτήρια αν και υπάρχει διαθεσιμότητα, καθώς συνεχώς μπαίνουν στις λεωφορειακές γραμμές νέα δρομολόγια για εξυπηρετήσουν το αυξημένο ενδιαφέρον.

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τροχαίο με δύο νεκρούς: Ηλικιωμένη μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου ψαρά στον Πόρο

Spiros Souliotis

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαρισμού σε ρέματα από την Π.Ε. Αργολίδας

Spiros Souliotis
Skip to toolbar