Κυ. Οκτ 24th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Εκτός λειτουργίας Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Εκτός σύνδεσης, σε παγκόσμιο επίπεδο, βγήκαν γύρω στις 18.30 και ταυτόχρονα, οι εφαρμογές και οι ιστότοποι του Facebook, του Instagram και του WhatsApp.
 Χιλιάδες αναφορές εστάλησαν  στον ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι σελίδες Facebook και Instagram δεν φορτώνονται μέσω του προγράμματος περιήγησης. Το μήνυμα “Σφάλμα διακομιστή 5xx” εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του Instagram. Το Facebook εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος και το Facebook Messenger έχει επίσης αποτύχει.

Με το WhatsApp, τα μηνύματα δεν μπορούν να σταλούν μέσω της εφαρμογής ή του προγράμματος περιήγησης..

Τόσο το WhatsApp όσο και το Instagram ανήκουν στο Facebook και βασίζονται στην ίδια υποδομή.

Η μητρική εταιρεία Facebook δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τους λόγους για τη διακοπή. Μέχρι στιγμής, ο λογαριασμός WhatsApp Twitter λέει μόνο: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το WhatsApp αυτή τη στιγμή. Εργαζόμαστε για αυτό και θα στείλουμε μια ενημέρωση το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας! ” 

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

Πτώση στην μετοχή

H πλατφόρμα των σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών διανύει μια από τις χειρότερες κρίσεις για τη φήμη της τις τελευταίες δυο εβδομάδες, εξαιτίας των αποκαλύψεων μιας μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος.

Πρώην μηχανικός υπεύθυνη προϊόντος στο Facebook, η Φράνσις Χόγκεν διέρρευσε πολλά εσωτερικά έγγραφα, συγκεκριμένα στη Wall Street Journal, και κατηγόρησε τον όμιλο ότι “(επιλέγει) το όφελος παρά την ασφάλεια”, των χρηστών του, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Στη Γουόλ Στριτ, η τιμή της μετοχής του Facebook, που κατέγραψε ήδη πτώση στην αρχή της συνεδρίασης, επιτάχυνε τις απώλειές της και σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 6%

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ