ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου”

Ένας 35χρονος φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του.

Νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Περιστέρι. Ένας 35χρονος φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 62χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, στην οδό Κολωνού. Ο 35χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν, έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση ηου δέχτηκε από τον 35χρονο γιο του, ο οποίος αρχικά προσήχθη ως ύποπτος στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της Κυριακής.

«Δεν άκουσα φωνες, δεν άκουσα τίποτα, ήρθε αστυνομία, έγινε χαμός. Μένουν εδώ 15 χρόνια, κάπου-κάπου ακούγαμε φασαρία μέσα από το σπίτι. Έχει ξαναέρθει αστυνομία. Ο πατέρας έπινε» είπε σε δηλώσεις του ένας γείτονας.

Στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς, ο 35χρονος έκανε λόγο για ιστορικό κακοποίησης του πατέρα σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ηταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης. Τότε, θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ λίγο μετά κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ενημέρωσε για το έγκλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

Χαμηλές θερμοκρασίες τα ξημερώματα της Δευτέρας και στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Νέο «σοκ» Γυναίκα αστυνομικός από το Ναύπλιο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: To πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Αναστασίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: «Στολίδια στην Αμμο» «Στάχτη και Πούλβερη» να γίνουν οι εγκαταστάσεις ΑμΕΑ

AGGELOS DRITSAS

Kαλάθι της Σαρακοστής: Ποια είδη περιλαμβάνει

AGGELOS DRITSAS

Αναστάσιος Γανώσης: Ηρώδιο Βραδιά Μνήμης για την Μαριάννα Βαρδιονογιάννη

AGGELOS DRITSAS

Από: Δήμαρχο Άργους ΜυκηνώνΠρος: Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης – ”Νέα Πελοπόννησος”: Δίνουμε έμφαση στην άντληση πόρων και την ενίσχυση καινοτομίας στην πραγματική οικονομία”

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγή Πορείας”: Αέρας νίκης για Καμπόσο σε Σκαφιδάκι, Μύλους και Κιβέρι

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ- ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΟΜΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε με μαχαίρι σε γυμνάσιο – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

AGGELOS DRITSAS