Πα. Οκτ 22nd, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ελεύθερα για τους εμβολιασμένους Ψυχαγωγία, μουσική, ωράριο

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

«Ελευθέρας» ακόμα και στις κόκκινες περιοχές – Στις 10:00 συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι – Στις 15:00 οι ανακοινώσεις

Η εφαρμογή μέτρων που θα επιτρέπουν επιπλέον «ανάσες» ελευθερίας στους εμβολιασμένους πολίτες, ανοίγοντας τους τον δρόμο προς την κανονικότητα, θα βρεθεί στο επίκεντρο της σημερινής τηλεδιάσκεψης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Οι ειδικοί θα εξετάσουν προσεκτικά, τις προτάσεις του υπουργείου Υγείας για περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών και θα αποφανθούν τι και πως μπορεί να υλοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με γνώμονα πάντα την προάσπιση της δημόσιας Υγείας αλλά και τον έλεγχο της πίεσης που δέχεται το ΕΣΥ.

Στις 10:00  συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι προκειμένου να γίνει εισήγηση προς την ηγεσία του υπουργείου, και στις 15:00 αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη.

«Όπου βρίσκονται πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες και άρα ο κίνδυνος μετάδοσης δεν είναι τόσο μεγάλος, χρειάζεται ένα καθεστώς πολύ μεγαλύτερης ελευθερίας, να φτάνουμε δηλαδή στο σημείο κανονικότητας» σημείωσε στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο κ. Πλεύρης. Τα περιοριστικά και όχι «τιμωρητικά» μέτρα, όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο υπουργός Υγείας, θα εξακολουθήσουν να υφίστανται για όσους επιλέγουν να μην εμβολιάζονται. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι ενισχύεται το σύστημα υγείας ώστε να υπάρχει η δυνατότητα περίθαλψης σε όποιον τη χρειαστεί.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ