ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών

«Τα τραγούδια είναι ευχή και πάρε τη μαζί σου…» είναι ο τίτλος της μουσικής συναυλίας της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής. Η είσοδος στη συναυλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, καθώς και τραγούδια της Μικράς Ασίας ως αφιέρωμα στη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή, τα οποία θα εκτελέσουν 34 χορωδοί/εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Τα κείμενα και τις διαφάνειες που θα πλαισιώσουν τα τραγούδια επιμελείται η χορωδός/φιλόλογος κα Μαρία Πέττα, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου. Στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. αναμένεται να παρευρεθούν κορυφαία στελέχη της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.

Στόχος της συναυλίας είναι να γίνει κατανοητό ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανάτασης.

Related Posts

1 of 899