Πα. Σεπ 18th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Ενίσχυση για το Κέντρο Υγείας Κρανίδιου

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδας δέχεται αυξημένες πιέσεις λόγω του μεγάλου αριθμού ασθενών που χρειάζονται και θα χρειαστούν φροντίδα στο άμεσο μέλλον.

Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε δίπλα στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και να το στηρίξουμε έμπρακτα στην εξαιρετικά κρίσιμη αποστολή του.

Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό όλοι όσοι μπορούμε, να βοηθήσουμε στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του και δεδομένων των συγκυριών να γίνουμε όλοι αρωγοί στην προσπάθεια :

1) Απόκτησης ενός καινούριου ασθενοφόρου ή την επισκευή του

2) Ιατρικο εξοπλισμό και υλικά , τα οποια ειναι απαραιτητα για την ομαλη λειτουργια

τα οποία θα είναι απαραίτητα για σωστή λειτουργία που το έχει πραγματικά ανάγκη η Ερμιονιδα μας.

Κάθε ευρώ μετράει.

Μετά την ανακοίνωσή του Κέντρου Υγείας Κρανίδιου , θεώρησα ότι ηταν κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει . Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε , είναι να το μοιραστούμε με γνωστούς και φίλους .

Η παρούσα δράση είναι εναρμονισμενη με την Ελληνική νομοθεσία και τα χρήματα θα διατεθούν για τον συγκεκριμένο σκοπό ακολουθώντας την διαδικασία που νόμιμα ορίζεται.

Λάζαρος Γούτος .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ .

Φίλοι και φίλες του ΚΥ Κρανιδίου,

όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, το κέντρο υγείας διαθέτει δύο ασθενοφόρα που προέρχονται από δωρεές, το ένα από τον αείμνηστο Κ. ΔΗΜΟΤΣΗ Η’ ΕΛΛΗΝΑ και το δεύτερο από τον Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου, τα οποία συγκαταλέγονται στην δύναμη του κέντρου υγείας απο το 2007.
Στα 13 έτη “προϋπηρεσίας” έχουν διανύσει πάνω από 400.000χλμ με αποτέλεσμα την φθορά τους, σε σημείο που καταντάει ασύμφορο το κόστος συντήρησης κι επιπλέον η παλαιότητα τους καθιστά δυσεύρετα τα ανταλλακτικά τους…
Η χιλιομετρική απόσταση από το πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο και οι χρόνοι που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί μια διακομιδή επιβάλλουν την διάθεση και δεύτερου ασθενοφόρου. Τους τελευταίους μήνες, παρά την στήριξη που έχουμε απο τον ΣΦΙΠ, βρισκόμαστε για αρκετό διάστημα με ένα μόνο ασθενοφόρο, αφού ένα εκ των δύο θα βρίσκεται για επισκευή…
Στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του κέντρου υγείας και δεδομένων των συγκυριών απευθύνουμε κάλεσμα σε όποιον δύναται, να γίνει αρωγός στην προσπάθεια απόκτησης ενός καινούριου ασθενοφόρου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
ο Δ/ντης ΚΥ Κρανιδίου
Ι. Μουστάκας

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook