ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΔΗΕΡ: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Κοινοποίηση

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου του 2023 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής παράταξης ” Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” που βρίσκεται στο Κρανίδι Άνοδος Ηρώου Πολυτεχνείου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ Τάσος Λάμπρου στον χαιρετισμό του τόνισε τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο συντηρητικές, Δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν την διοίκηση του Δήμου και στην δικιά μας παράταξη η οποία υπηρετεί τις διαχρονικές αξίες του Αυτοδιοικητικού κινήματος ,η οποία υπηρετεί μια προοδευτική, Δημοκρατική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Διάφορες που εστιάζονται:

1. Στον τρόπο άσκησης της Δημοτικής εξουσίας αυτές θέλουν το Δήμο Λάφυρο στα χέρια των νικητών εμείς είμαστε υπέρμαχοι στο σταματήσει το πάρτυ των απευθείας αναθέσεων και να μπουν κανόνες στην διαδικασία προμηθειών του Δήμου.

2. Αυτές οι δύο δημοτικές παρατάξεις υπηρετούν το συγκεντρωτικό σύστημα λειτουργίας του Δήμου εμείς είμαστε θιασώτες της πραγματικής αποκέντρωσης.

3. Αυτές οι δύο παρατάξεις θέλουν μια Δ. Ε .Υ Α.ΕΡ. με μεγάλες οικονομικές ζημιές,με σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα εμείς πρεσβεύουμε ένα σύγχρονο ριζικό σχέδιο οικονομικής και διοικητικής εξυγίανσης.

4. Αυτές οι δύο παρατάξεις επιθυμούν χρηματοδοτήσεις από την κεντρική διοίκηση ,από την εκάστοτε κυβέρνηση εμείς διεκδικούμε αυτοτέλεια πόρων ετήσια θεσμοθετημένα έσοδα για την τοπική αυτοδιοίκηση.

5.Αυτές οι δύο παρατάξεις δεν ολοκλήρωσαν,τα τελευταία 9 χρόνια κανένα μεγάλο σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την Ερμιονίδα εμείς πάντα διεκδικούσαμε πολύπλευρη ενημέρωση για την πορεία την εκτέλεση σημαντικών έργων για το Δήμο Ερμιονίδας.

6. Αυτές οι δύο παρατάξεις, έχουν δείξει διαχρονικά ότι απεχθάνονται σωστή λειτουργία του Δημοτικού συμβούλιου και άλλων συλλογικών οργάνων εμείς πρωτοποριακά καταθέτουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση Τοπικής Δημοκρατικής διακυβέρνησης

7. Τέλος αυτές οι δύο παρατάξεις δημιουργούν ψεύτικες προεκλογικές αντιπαραθέσεις για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, εμείς είμαστε η παράταξη που πάντα θα σεβαστεί την εντολή των Δημοτών, διεκδικούμε να ασκησουμε διοίκηση,να καταθέτουμε προτάσεις,να υλοποιούμε σχέδια, να ελέγχουμε την Διοίκηση πάντα με υπευθυνότητα, με συνέπεια και με αποφασιστικότητα.

Θέλουμε μία ισχυρή εντολή από τους Δημότες για να έχει η παράταξη μας ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας

Όλοι μαζί για μία προοδευτική Δημοκρατική και αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 3ο Λύκειο Άργους

diktio

Windows 11: Η Microsoft προσθέτει επιτέλους μια δυνατότητα cloud που ζητούσαν οι χρήστες

diktio

Ανανεώνει τα gaming laptops της και desktops η Lenovo

diktio

Υπάλληλο αποθήκης και οδηγό διανομής ζητάει εταιρεία στο Άργος

diktio

Γ. Γαβρήλος: Κατάθεση Ερώτησης για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας – Βρίσκεται σε κατάσταση υποβάθμισης και απαξίωσης

diktio

Άλλαξαν από σήμερα οι ώρες κοινής ησυχίας – Αναλυτικά οι αλλαγές και οι απαγορεύσεις

diktio

Άργος: 410.000 ευρώ από την Περιφέρεια για ασφαλτόστρωση και συντήρηση του ορεινού οδικού δικτύου

diktio

“Όλοι μαζί για τον συνάνθρωπο”: Δύο πολιτιστικοί σύλλογοι της Αργολίδας συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς

diktio

Κακοκαιρία σε Αργολίδα : Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο

BINTEO Ναύπλιο. Επόμενη μέρα. Καθαρή εντολή έδωσε ο κόσμος στον Δημήτρης Κωστούρος !!!

admin

Μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Άργους ξεναγήθηκαν στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

diktio

Επικές επιδόσεις για την Ναυπλιώτισσα Χριστιάνα Γαρουνιάτη – Κατέκτησε 7 χρυσά και ένα ασημένιο σε Διεθνή Αγώνα στην Κύπρο

diktio