ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

2 weeks ago
144 Views

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσής μας επισκέφτηκε σήμερα 28 Νοεμβρίου 2019 τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη ΜΑΛΤΕΖΟ, με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας προκειμένου να επιτύχουμε από κοινού τον πρωτεύον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την ασφάλεια των πολιτών.
Στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τέθηκαν θέματα έλλειψης αστυνομικού προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
Επίσης συζητήθηκε η μεταστέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε άλλο κτίριο, πιο ασφαλή για το προσωπικό, πιο μεγάλο σε χώρους, πιο λειτουργικό και πιο προσβάσιμο στους πολίτες. Η άμεση ανεύρεση νέας κτιριακής εγκατάστασης που να καλύπτει τις σημερινές ανάγκες των υπηρεσιών αυτών κρίνεται αναγκαία και πρέπει να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε κωλύματα προς την επίτευξη αυτού του σκοπού.
Τέλος ενημερώθηκε για την θέση της Ένωσής μας σε ενδεχόμενη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή μας.
Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε αρωγός στα αιτήματα μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ
  ΠΡΟΣ :  GLOBAL INSURANCE GROUP              (κ. ΜΑΚΑΡΗ Κων/νο, Πρόεδρο &               Διευθύνων Σύμβουλο)               info@glig.gr                                                                                               ΘΕΜΑ:Ευχαριστίες         Η Ένωσή μας, σας ευχαριστεί θερμά για την ευγενική σας χορηγία που αφορά την επισκευή οχήματος της Ο.Π.Κ.Ε. η οποία μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές για την διασφάλιση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών  στους συμπολίτες μας.      Η προσφορά σας έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν αγωνιζόμαστε μόνοι, αλλά ότι ήδη έχουν οικοδομηθεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και αστυνομικών οι οποίες είναι απαραίτητες για την προστασία της κοινωνίας μας από κάθε επιβουλή.      Εμείς από την πλευρά μας σας δίνουμε την διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πολίτη που κατοικεί στη χώρα μας.
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *