ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο ΕΟΦ ενημερώθηκε από τον Οργανισμό Φαρμάκων της Νορβηγίας, μέσω του συστήματος ειδοποίησης ανάμεσα στις αρχές των κρατών-μελών, για τη διάθεση του ενέσιμου διαλύματος LEMONBOTTLE, το οποίο προωθείται για τη λιποδιάλυση.

Ο Οργανισμός προειδοποιεί ότι το συγκεκριμένο προϊόν που κυκλοφορεί με ενδείξεις φαρμάκου δεν διαθέτει σχετική έγκριση από τον ΕΟΦ και ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές να μην προβούν σε προμήθεια και χρήση του ανωτέρω προϊόντος.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι δεκατεσσερες εθελοντές, εθελόντριες, φίλες, φίλοι , και μελη του ΠΕΡΠΟΣΕ

AGGELOS DRITSAS

Στο Άργος το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης

AGGELOS DRITSAS

Ολοκλήρωση της ανάπλασης της Πλατείας Ευαγγελιστρίας Πορτοχελίου.

AGGELOS DRITSAS

Το διήμερο που μας πέρασε είχε πολύ ενδιαφέρον αυτοδιοικητικά αφού Δήμαρχοι απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρωθήκαμε στην Αθήνα για να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ζητείται προσωπικό κουζίνας και σέρβις για κατάστημα resto-bar

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος : Η Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης «ΧΟ.ΕΡ.»

AGGELOS DRITSAS

Αναταράξεις στον δήμο Μαλεβιζίου μετά την παρέμβαση της Αρχής Διαφάνειας

AGGELOS DRITSAS

Handball Premier: Ο Διομήδης Άργους υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας

AGGELOS DRITSAS

Αναφορά Ανδριανού στη Βουλή: Μηδενικές μεταθέσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη 42χρονου με ένταλμα στο Ναύπλιο για κλοπές

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Τροπολογία για το μειωμένο ρεύμα στους αγρότες

AGGELOS DRITSAS