– www.Dritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίδομα γέννησης: Τα νέα ποσά μετά τις αυξήσεις, πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Αύξηση από 400 έως και 1.500 ευρώ στο επίδομα γέννησης, το οποίο έχει αναδρομική ισχύ για τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2023.

Το επίδομα αυξάνεται μόνιμα και αναδρομικά από τις γεννήσεις που έγιναν από 1/1/2023, από 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο σε 2.400 έως 3.500 ευρώ, δηλαδή σημειώνεται αύξηση κατά 400 έως 1.500 ευρώ, αναλόγως του αριθμού των τέκνων.

Δικαιούχος είναι η μητέρα που διαμένει μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και έχει ετήσιο ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 40.000 ευρώ.

Σε δύο δόσεις οι πληρωμές

Η 1η δόση χορηγείται τον επόμενο μήνα από τη γέννηση του παιδιού, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί μέσα στον μήνα της γέννησης του παιδιού.

Η 2η δόση μετά από 5 μήνες από τον μήνα της γέννησης του παιδιού.

Σημειώνεται πως η καταβολή των αυξημένων ποσών, καθώς και η καταβολή αναδρομικών ποσών για τις γεννήσεις από 1/1/2023 προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί έως τον Απρίλιο του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ( ΒΙΝΤΕΟ DRONE 24-25/3/2024 )

AGGELOS DRITSAS

Δολοφονία : Πώς τα δύο αδέρφια σκότωσαν τον πατέρα τους

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Τι πρέπει να προσέξουμε στα θαλασσινά εδέσματα της σαρακοστής

AGGELOS DRITSAS

Μία ακόμη όμορφη βραδιά, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό, μας χάρισαν τα μέλη του Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης

AGGELOS DRITSAS

Γαλακτοκομικά Καρυάς – Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος

AGGELOS DRITSAS

Ο Δικός μου ο Γιώργος…

AGGELOS DRITSAS

Νεκρός αστυνομικός σε καταδίωξη- Μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό

AGGELOS DRITSAS

Είμαι βαθιά ευγνώμων στον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΔΑΝΑΟΥ για την τιμή που μου επεφύλαξαν,

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα η χώρα «πάτησε χειρόφρενο».

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας κυρίου ‘Αδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τέλεση εγκαινίων !

AGGELOS DRITSAS

Ο… επικός Δομάζος στην εκδήλωση για το έπος του Wembley στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS