Επίσκεψη Μαλτέζου – Χρονά στο Νοσοκομείο Άργους

1 μήνα ago
4238 Views

Ο Αντιπεριφεεριάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος επισκεφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Άργους μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα Υγείας Άγγελο Χρονά. 
Τους υποδέχθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Σαρίδη με την οποία έχουν εξαιρετική συνεργασία στη μάχη που δίνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ενημερώθηκαν για τους τρόπους αντιμετώπισης των κρουσμάτων στις κλινικές και την κατάσταση που μέχρι τώρα επικρατεί καθώς και για τυχόν ελλείψεις της μονάδας για τις οποίες μπορούμε να βοηθήσουν

Επισκέφθηκαν το εμβολιαστικό κέντρο και πληροφορηθήκαν για τον σχεδιασμό και την πορεία του εμβολιασμού που μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά λόγω της άρτιας οργάνωσης και της πλήρους ετοιμότητας του Νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να μας δοθεί η καθημερινότητά μας πίσω. 
“Μπορεί ο ρόλος μας ως Περιφερειακή Ενότητα να είναι επικουρικός, ωστόσο είναι πολύ ουσιαστικός. Θεωρούμε αυτονόητο καθήκον και είναι βεβαίως πρόθεση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας και ο ιατρικός κόσμος, στον αγώνα που δίνουν εναντίον της πανδημίας.” δήλωσε ο κ Μαλτέζος

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.