ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Επίδαυρο, στο Κρανίδι, στην Κοιλάδα, στα Δίδυμα και στην Ερμιόνη Αργολίδας με τους συνεργάτες του, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες του.

Ο κ. Τατούλης ανεφερε ότι έχει επεξεργαστεί έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την διαχείριση υδάτων τόσο στην Αργολίδα όσο και στην Κορινθία, αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο, με δεδομένο μάλιστα ότι αυτό το ζήτημα αποτελεί και προσωπική προτεραιότητα και δέσμευση για την Πελοπόννησο του 2030.

 Μάλιστα τόνισε ότι έχει εξεταστεί ενδελεχώς η αναθεώρηση του τρέχοντος ΕΣΠΑ, το οποίο προβλέπει το ελάχιστο κονδύλι των 25,5 εκατ ευρώ για έργα διαχείρισης υδάτων και λυμμάτων για όλην την Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία, προκειμένου αυτό το ποσό με μόχλευση κεφαλαίων να δεκαπλασιαστεί τουλάχιστον προκειμένου να μπορέσει να καλύψει την κατασκευή της πρώτης φάσης των έργων.

Επίσης, δεσμεύτηκε για την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας αυτής της μοναδικής περιοχής, την ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με ενισχύσεις για εκσυγχρονισμό των μονάδων τους αλλά και για νέες επενδύσεις .

Τέλος, με δεδομένο ότι πρόκειται για περιοχή με πλούσια αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα ο Πετρος Τατουλης επανέλαβε την προγραμματική του δέσμευση για ενίσχυση με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τουρισμός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τους επισκέπτες του Ναυπλίου

diktio

Πέτρος Τατούλης: Για αυτό ζητάω σήμερα την ψήφο σου

diktio

Το 3% των πυρκαγιών ευθύνονται φέτος για το 80% των καμένων δασικών εκτάσεων

diktio

Η Ελληνική Παιδεία πάντα μας αρέσει και με συνέπεια την υπηρετούμε.

admin

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ HELLAS LIBERTY

admin

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στα Φίχτια Αργολίδας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS

39 άτομα συνέλαβε η Αστυνομία στη Πελοπόννησο – Τα 10 στην Αργολίδα

diktio

Οι Δαναοί Άργους χρειάζονται την στήριξη των φιλάθλων απέναντι στον Προμηθέα

admin

«Ελεύθερη Σκέψη» από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Παλαμήδης»

diktio

Παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Κρίγγου: «Αυτοδιοίκηση και κρίση. Συνέπειες της κρίσης στις οικονομικές καταστάσεις του δήμου Άργους Μυκηνών»

diktio

Σε υψηλό 11ετίας η έλλειψη ταλέντων στην Ελλάδα

admin

Σε συνέχεια των προσπαθειών μας ως Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS