ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Τατούλη σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα: Δέσμευση για διαχείριση υδάτων και φυσικές καταστροφές

Κοινοποίηση

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Επίδαυρο, στο Κρανίδι, στην Κοιλάδα, στα Δίδυμα και στην Ερμιόνη Αργολίδας με τους συνεργάτες του, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες του.

Ο κ. Τατούλης ανεφερε ότι έχει επεξεργαστεί έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την διαχείριση υδάτων τόσο στην Αργολίδα όσο και στην Κορινθία, αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο, με δεδομένο μάλιστα ότι αυτό το ζήτημα αποτελεί και προσωπική προτεραιότητα και δέσμευση για την Πελοπόννησο του 2030.

 Μάλιστα τόνισε ότι έχει εξεταστεί ενδελεχώς η αναθεώρηση του τρέχοντος ΕΣΠΑ, το οποίο προβλέπει το ελάχιστο κονδύλι των 25,5 εκατ ευρώ για έργα διαχείρισης υδάτων και λυμμάτων για όλην την Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία, προκειμένου αυτό το ποσό με μόχλευση κεφαλαίων να δεκαπλασιαστεί τουλάχιστον προκειμένου να μπορέσει να καλύψει την κατασκευή της πρώτης φάσης των έργων.

Επίσης, δεσμεύτηκε για την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας αυτής της μοναδικής περιοχής, την ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με ενισχύσεις για εκσυγχρονισμό των μονάδων τους αλλά και για νέες επενδύσεις .

Τέλος, με δεδομένο ότι πρόκειται για περιοχή με πλούσια αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα ο Πετρος Τατουλης επανέλαβε την προγραμματική του δέσμευση για ενίσχυση με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σύλληψη 20χρονου στο Άργος για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

diktio

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Σέρφαρε Free 5g Νεολαία!!! με ταχύτητα φωτός!

admin

Επίδαυρος: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής”

diktio

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης

diktio

Ειδικές επιτροπές καταγραφής και αξιολόγησης των ζημιών στο Δήμο Ερμιονίδας – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

diktio

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού η Ναυπλιώτισσα Ειρήνη Νεφρού

diktio

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου ο 73χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε ποιμενικό σκύλο στην Ερμιόνη

diktio

Κατάθεση αναφοράς στη βουλή από τον Γ. Γαβρήλο: Άμεση η ανάγκη για ενίσχυση των κτηνοτρόφων εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών

diktio

 Κωνσταντίνα Νικολάκου 

admin

  LaZAK Malte : Να ακροβολιστείτε…  να φαινόμαστε πολλοί.’.

admin

Πόρτο Χέλι: Φωτιά σε ιστιοφόρο σκάφος – Καλά στην υγεία τους οι επιβαίνοντες

Αργολίδα: Ασθενής σεισμική δόνηση τα ξημερώματα

diktio