18.4 C
argolida
02/06/2023
ΑΡΓΟΛΙΔΑTV.GR
13-002
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιμελητήριο Αργολίδας: Παρουσίαση των δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»- «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Κοινοποίηση

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Απριλίου, η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με τη συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», για την παρουσίαση των νέων δράσεων του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΔΕΠ και τα στελέχη του φορέα κ.κ. Ανδρέας Κοντογέωργας και Ηλίας Γεωργουλόπουλος παρουσίασαν αναλυτικά τα δύο νέα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» ενώ δεν παρέλειψαν να απαντήσουν σε απορίες/ερωτήσεις του κοινού.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και τα οφέλη που προκύπτουν από την αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης τόσο στον εκσυγχρονισμό τους όσο και στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους. Διαδικτυακό χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι επτά βασικές αρχές της της Νέας μας Ανεξάρτητης Δημοτικής μας

Διεθνής διαγωνισμός για την Ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Θετικός ο απολογισμός της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Αργολίδα

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
Skip to toolbar