Τρ. Οκτ 19th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

ΕΠΟ: Τέλος για όλα τα τοπικά πρωταθλήματα

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ομόφωνα όπως ήταν αναμενόμενο, αποφάσισαν την οριστική διακοπή όλων των τοπικών κατηγοριών της χώρας. Τα τοπικά πρωταθλήματα αναβλήθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου, με την επανέναρξη τους να είναι άγνωστη και χθες (10/04) δόθηκε το οριστικό τέλος στη χρονιά, για τα τοπικά πρωταθλήματα, με τη φετινή σεζόν να θεωρείται ως μη γενόμενη.

Σύμφωνα με την απόφαση, καμία ομάδα δεν θα ανέβει από το τοπικό στη Γ΄ Εθνική, όπως επίσης και καμία δεν θα υποβιβαστεί σε χαμηλότερη κατηγορία. Άρα η σεζόν 2021 – 2022 θα διεξαχθεί όπως τη φετινή σεζόν.

Μετά από τόσους μήνες απραξίας και με τις δύσκολες συνθήκες όπου επικρατούν λόγω κορωνοϊού, ήταν αρκετά δύσκολο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα των Ενώσεων, με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να παίρνουν την οριστική απόφαση για διακοπή, με τα πρωταθλήματα να ξεκινάνε και πάλι από τη νέα σεζόν. Πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τη μεριά της Ομοσπονδίας, που θα επισημοποιεί την παραπάνω εξέλιξη…

Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται και η μείωση των ομάδων στην Γ Εθνική κατηγορία, καθώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είχε “προβλέψει” στην τροποποιημένη προκήρυξή της, πως σε αυτή τη περίπτωση, δεν θα προβιβαζόταν καμία ομάδα από τις Ενώσεις, ενώ οι υποβιβασμοί θα ισχύσουν κανονικά και ως εκ τούτου αυτόματα, μειώνονται και οι ομάδες που θα αγωνιστούν τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ