Site icon ΑΡΓΟΛΙΔΑTV.GR

Ερευνάται τοξική ουσία και στον οργανισμό της Μαλένας – Τι δείχνει η φθορά στο συκώτι

a-366-1
Κοινοποίηση

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα με τις έρευνες των αρχών να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στην Μαλένα.

Η 33χρονη μητέρα έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τις υποθέσεις των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας, να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Μέχρι στιγμής, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή του επίσημου πορίσματος για τη Μαλένα, πολλοί ιατροδικαστές έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο η αποκάλυψη του MEGA έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στη μικρή Μαλένα. Αυτά προκύπτουν από τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

Exit mobile version
Skip to toolbar