ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Στις αρχές Δεκεμβρίου είχαμε επισκεφθεί τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις συχνές διακοπές ρεύματος σε αίθουσες του σχολείου μας, αλλά και για την ανησυχία μας, σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου, για τη θέρμανση των μαθητών και μαθητριών του.

Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι, μέχρι να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά θα επιληφθεί άμεσα των θεμάτων, από την πρώτη στιγμή της ενεργής θητείας της.

Πράγματι, στις αρχές Ιανουαρίου, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, το σχολείο μας προμηθεύτηκε πετρέλαιο, ενώ συνεργεία ηλεκτρολόγων δούλευαν για αρκετές ημέρες, εντόπισαν και διόρθωσαν τις βλάβες στους ηλεκτρικούς πίνακες, παραδίδοντάς μας το σχολείο έτοιμο και ασφαλές κατά την επανέναρξή του.

Το momentum ήταν υπέρ ημών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών, καθώς αφενός μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ο καιρός ήταν ζεστός για την εποχή και δεν χρειάστηκαν τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά, αφετέρου οι ηλεκτρολογικές εργασίες έγιναν εντός των διακοπών των Χριστουγέννων, με το σχολείο άδειο από διδάσκοντες και μαθητές.

Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούσαν, αν το κρύο είχε ξεκινήσει νωρίτερα και οι αίθουσες δεν είχαν ρεύμα!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας, προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, αλλά κυρίως να εκφράσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα που μας δημιουργήθηκαν, καθώς οι φωνές μας εισακούστηκαν άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς δεύτερες οχλήσεις.

Επικροτούμε αυτές τις συμπεριφορές, το ενδιαφέρον και την υποδειγματική συνεργασία και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, με γνώμονα το συμφέρον της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου που επέβαινε ο Κρίστιαν Όλιβερ και οι κόρες του

admin

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αιγίου

admin

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ HELLAS LIBERTY

admin

Σε ποια σημεία θα γίνονται rapid tests στην Αργολίδα από 28/8 έως και 1/9

diktio

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Ποινή φυλάκισης για βιαιοπραγίες μέσα σε νοσοκομείο προβλέπει σχέδιο νόμου

diktio

Τάσος Χρόνης: Καταφέραμε για 2 τουλάχιστον χρόνια να λειτουργήσει προγραμματισμένα η Μόνιμη Έκθεση της Βουλής των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο

diktio

Οι ερευνητές της Apple περιγράφουν λεπτομερώς έναν νέο τρόπο εκτέλεσης της AI σε συσκευές όπως το iPhone

diktio

“Χειρόφρενο” Μητσοτάκη στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια 

admin

Δημήτρης Καμπόσος – ”Αλλαγή Πορείας”: Συμπλήρωση δικτύων αποχέτευσης ομβρίων Νέας Κίου

diktio

Δήμος Επιδαύρου: Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου απεικονίζει τα ενταγμένα και εν εξελίξει έργα, τα οποία χρηματοδοτούνται μεσα από το Δήμο

diktio

Διάλεξη από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου: «Ο Εκπαιδευτικός ως Σκηνοθέτης»

diktio

Ποδηλατικό brevet 200 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το Ναύπλιο για να τιμήσουν το Νικηταρά

diktio