ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Στις αρχές Δεκεμβρίου είχαμε επισκεφθεί τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις συχνές διακοπές ρεύματος σε αίθουσες του σχολείου μας, αλλά και για την ανησυχία μας, σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου, για τη θέρμανση των μαθητών και μαθητριών του.

Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι, μέχρι να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά θα επιληφθεί άμεσα των θεμάτων, από την πρώτη στιγμή της ενεργής θητείας της.

Πράγματι, στις αρχές Ιανουαρίου, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, το σχολείο μας προμηθεύτηκε πετρέλαιο, ενώ συνεργεία ηλεκτρολόγων δούλευαν για αρκετές ημέρες, εντόπισαν και διόρθωσαν τις βλάβες στους ηλεκτρικούς πίνακες, παραδίδοντάς μας το σχολείο έτοιμο και ασφαλές κατά την επανέναρξή του.

Το momentum ήταν υπέρ ημών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών, καθώς αφενός μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ο καιρός ήταν ζεστός για την εποχή και δεν χρειάστηκαν τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά, αφετέρου οι ηλεκτρολογικές εργασίες έγιναν εντός των διακοπών των Χριστουγέννων, με το σχολείο άδειο από διδάσκοντες και μαθητές.

Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούσαν, αν το κρύο είχε ξεκινήσει νωρίτερα και οι αίθουσες δεν είχαν ρεύμα!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας, προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, αλλά κυρίως να εκφράσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα που μας δημιουργήθηκαν, καθώς οι φωνές μας εισακούστηκαν άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς δεύτερες οχλήσεις.

Επικροτούμε αυτές τις συμπεριφορές, το ενδιαφέρον και την υποδειγματική συνεργασία και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, με γνώμονα το συμφέρον της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την πίτα της για το 2024 έκοψε η Αναπτυξιακή Πάρνωνας 

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

AGGELOS DRITSAS

Παρακαλούμε τους Δημότες μας να τοποθετούν εντός των κάδων τα ογκώδη αντικείμενα

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Πλησιάζουν τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Παραμένει σε ισχύ το Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ – Πρόγνωση μέχρι την Κυριακή

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιές: Σε κατάσταση κινδύνου κατηγορίας 3 η Αργολίδα και την Τρίτη 29/8

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα, δοκίμασα κάτι καινούργιο για 1η φορά στη ζωή μου.

AGGELOS DRITSAS

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 9 Μαϊου

AGGELOS DRITSAS

Δεν ήταν γραφτό να πανηγυρίσουμε από σήμερα την άνοδο της ομάδος μας στην Γ εθνική. Δυστυχώς

AGGELOS DRITSAS

Επειδή ότι ωραίο θέλω να το μοιράζομαι μαζί σου, θα σου μιλήσω για την αιμοδοσία.

AGGELOS DRITSAS

Χρόνια ευτυχισμένα για κάθε Γυναίκα!

AGGELOS DRITSAS

Απεργία δημοσιογράφων αύριο 16/4: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

AGGELOS DRITSAS