Δε. Οκτ 25th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Συνάντηση Βαλασόπουλου με Σιδέρη,

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Συνάντηση Βαλασόπουλου με Σιδέρη, η αθλητική μεταρρύθμιση αλλάζει το τοπίο στον αθλητισμό 

   Την Δευτέρα 05 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. Αργολίδας παρευρέθηκε ο κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.


   Συζητήθηκαν και τέθηκαν ερωτήματα και διευκρινήσεις για την αθλητική μεταρρύθμιση καθώς και για τα βήματα που έχουν γίνει έως τώρα και αυτά που σχεδιάζονται στο μέλλον. Επίσης  έγινε ενημέρωση για το ηλεκτρονικό Αθλητικό Μητρώο, την ειδική αθλητική αναγνώριση και για τις σχεδιαζόμενες υποδομές.Ο κ. Βαλασόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και τα παρευρισκόμενα σωματεία για τις απόψεις της Ν.Δ. στις αλλαγές που θα πρέπει να συντελεστούν στο χώρο του αθλητισμού.

   Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας  ενημέρωσε το κ. Βαλασόπουλο για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την επιχειρούμενη αθλητική μεταρρύθμιση. Επίσης για το αθλητικό πρόγραμμα που τρέχει στην  Ένωση μας με τη  βελτίωση υφιστάμενων γηπέδων και τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Τέλος επισημάνθηκε η αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων, λόγω της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία.

   Να ευχαριστήσουμε τον επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Αθλητισμού της Ν.Δ  για την επίσκεψή του στην Ένωσή μας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ένωσή μας που ξεκίνησε από την Αργολίδα,  εγκαινιάζοντας με την παρουσία του έναν κύκλο συναντήσεων που πρόκειται να ξεκινήσει  με τις Ενώσεις ανά περιφέρεια.

                                                          Ε.Π.Σ.Αργολίδας

                                                       Βασίλειος  Γ. Σιδέρης

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ