Πα. Σεπ 18th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους

Το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού Ναυπλίου για την διεξαγωγή ημερίδας με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες και συνεργάστηκε με το Σύλλογο για την πραγματοποίησή της.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο του φιλόξενου ξενοδοχείου «HOTEL TOLO» από τις 16.00 ως τις 20.00.

Την ημερίδα άνοιξε με εισήγησή της η Φαρμακοποιός κ. Χολέβα. Η εκπαιδεύτρια του Τμήματος Ναυπλίου, κ. Τζένη Παππά, παρουσίασε το κομμάτι των Πρώτων Βοηθειών σχετικά με τα λιποθυμικά επεισόδια, την πνιγμονή και τα καρδιακά επεισόδια. Άλλο κομμάτι των Πρώτων Βοηθειών παρουσίασε η εκπαιδεύτρια του Π.Τ. Άργους του Ε.Ε.Σ. κ. Σταματοπούλου και για ψυχικές Πρώτες Βοήθειες μίλησε ο κλινικός ψυχολόγος κ. Μουσούρος.

Το κοινό ήταν πολυάριθμο, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έκανε ερωτήσεις προσαρμοσμένες στα περιστατικά του τουριστικού χαρακτήρα του Τολού. 

Την ημερίδα πλαισίωσαν εθελοντές και εθελόντριες του Π.Τ. Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. και το Δ.Σ. του Τμήματος εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Δαρσακλή και η Γραμματέας Φωτεινή Τσίγκα.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook