ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Με την ανακοίνωση των βάσεων και την εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώνεται ένας ολόκληρος κύκλος μάθησης, με την ένταξη των νέων φοιτητών στην Ακαδημαϊκή κοινότητα ανοίγονται νέοι δρόμοι γνώσεων, εμπειριών , επιστημονικής έρευνας και αναζήτησης, μιας νέας μορφής κοινωνικοποίησης αλλά και μεγάλων προοπτικών επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους νέους φοιτητές μας και της φοιτήτριες μας, καλές ΣΠΟΥΔΕΣ, με πολλές εκπαιδευτικές εμπειρίες, καλή φοιτητική ζωή και έγκαιρη χάραξη σχεδιασμού επαγγελματικής Σταδιοδρομίας. Η επιτυχία εξασφαλίζεται με τις τρεις αναγκαίες και επιθυμητές λέξεις ΞΕΡΩ. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ δηλαδή ΓΝΩΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΗ.

Ιδιαίτερα στους μαθητές μου που συνεργάστηκα με την σχολική Χρονιά 2021 – 2022 τους ευχαριστώ πολύ για την μαθησιακή συνεργασία που είχαμε, να τους ευχηθώ πάντα να πετυχαίνουν τους στόχους τους, και να μην ξεχνούν ότι το σημαντικότερο από όλα είναι η υγεία τους και μια ατομική και συλλογική συμπεριφορά που θα σέβεται τον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΑΛΕΣ ΣΟΥΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 350