ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Acer ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X

Κοινοποίηση

Μια νέα ναυαρχίδα ετοιμάζει η Acer, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X. Το Predator Orion X αποτελεί τον διάδοχο του Acer Predator Orion 7000, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις με μικρή αισθητική. Το νέο μοντέλο της εταιρείας διαθετει 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i9-13900KS με υδροθήκη και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4090.

Ο επεξεργαστής προσφέρει 24 πυρήνες, με 32 threads και την πρόσφατη υβριδική αρχιτεκτονική της Intel, έχοντας απόδοση στα 6Ghz. Παράλληλα, το Predator Orion X θα περιλαμβάνει 32GB DDR5 RAM, με ταχύτητα 5600 MT/s, δύο M.2 SSDs χωρητικότητας 1TB ο κάθε ένας, καθώς και θύρες για επέκταση NVMe M.2 SSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το μεγάλο χαρτί του Orion X είναι ο μικρός σχεδιασμός του, που χωράει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια του υπολογιστή επιτρέποντας στους κατόχους να αναβαθμίσουν με ευκολία το μηχάνημα. Όλη η κατασκευή ζυγίζει εννέα κιλά και διαθετει αποσπώμενο μαγνητικό κάλυμμα στην μπροστινή όψη.

Στην συνδεσμολογία του, το Orion X διαθετει θύρες USB 3.2 Gen1 Type-C, Gen1 Type-A, θύρα μικροφώνου και audio jack στην μπροστινή όψη και στην πλαϊνή θύρες USB 3.2 Gen 2×2 USB-C, 3x USB 3.2 Gen2 Type-A1 και θύρα δικτύου ethernet RJ45. Η Acer θα κυκλοφορήσει το Predator Orion X σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2023, στα €2.499.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

diktio

Η χώρα στον “φούρνο” το επόμενο 10ήμερο με 40άρια – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

diktio

Τάσος Χρόνης-Δήμος Επιδαύρου: ”Εδώ μιλάμε με πράγματα χειροπιαστά”

diktio

Δ. Ορφανός: Προσιτή πρόσβαση όλων των παιδιών σε ασφαλείς δομές – Να δημιουργηθεί βρεφονηπιακός σταθμός στην Ασίνη και ΚΔΑΠ στο Ναύπλιο

diktio

Εταιρεία στο Άργος ζητάει πωλητή – οδηγό για 5νθήμερη απασχόληση

diktio

Σήμερα στο Νομό Λαρίσης επισκεφθήκαμε περιοχές που δοκιμάζονται…

diktio

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον ο ανελκυστήρας στο Λύκειο Λυγουριού

diktio

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει οικονομικά τους δήμους Ερμιονίδας και Επιδαύρου

diktio

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς στην Άρια Ναυπλίου

Δήμος Επιδαύρου: Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου απεικονίζει τα ενταγμένα και εν εξελίξει έργα, τα οποία χρηματοδοτούνται μεσα από το Δήμο

diktio

Τολό: Γιορτάζει το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας στο Δασκαλειό

diktio

Επίσκεψη του Δημήτρη Κωστούρου στη Μιδέα – βίντεο

diktio