ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα self service επισκευών, καθώς η υπηρεσία φτάνει και στην Ελλάδα

Πλέον μπορείτε να επισκευάσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα μοντέλα της σειράς iPhone 15. Η υπηρεσία πλέον υποστηρίζεται σε 24 ακόμη χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η αντιστοίχιση εξαρτημάτων μπορεί να εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο ζήτημα, αλλά η υποστήριξη της Apple για επισκευές DIY στο σπίτι βελτιώνεται. Από σήμερα, η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα επισκευής self-service για να καλύψει τη σειρά iPhone 15 και προσθέτει υποστήριξη σε 24 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η Apple κυκλοφορεί επίσης ένα νέο διαγνωστικό εργαλείο για να βοηθήσει στον έλεγχο των συσκευών. Προορίζεται για “χρήστες με τις γνώσεις και την εμπειρία για την επισκευή συσκευών Apple” και εξυπηρετεί την ίδια λειτουργία με το διαγνωστικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι εξουσιοδοτημένοι πάροχοι υπηρεσιών της Apple και οι ανεξάρτητοι πάροχοι επισκευών.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από το διαδίκτυο (για την ώρα το εργαλείο δεν διατίθεται στη χώρα μας), αν και θα πρέπει να το κάνετε από μια δεύτερη λειτουργική συσκευή. Ξεκινάτε τοποθετώντας το iPhone ή τον Mac σας σε κατάσταση διάγνωσης και στη συνέχεια παρέχοντας τον σειριακό αριθμό του. Στη συνέχεια, το διαδικτυακό εργαλείο θα σας καθοδηγήσει μέσω δοκιμών, από τον έλεγχο των καμερών έως τα προβλήματα της οθόνης αφής.

Τα καλά νέα είναι ότι η Apple επεκτείνει επίσης τις συσκευές που μπορείτε να επισκευάσετε. Ενώ αρχικά, η εταιρεία υποστήριζε DIY επισκευές μόνο για μερικά iPhone, ο κατάλογος αυτός μεγαλώνει. Τώρα μπορείτε να επισκευάσετε τη νέα σειρά iPhone 15, ένα πλεονέκτημα δεδομένου ότι υποτίθεται ότι είναι πιο εύκολο να επισκευαστεί.

Ενώ η πρώτη παρτίδα επιλογών επισκευής DIY Mac κάλυπτε μόνο τα MacBook Air και MacBook Pro του 2020 και 2021 με τσιπ M1, η Apple το επέκτεινε στη σειρά M2. Τώρα μπορείτε να επισκευάσετε το MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, το MacBook Air 15 ιντσών, το Mac mini, το Mac Pro και το Mac Studio.

Η Apple επέκτεινε επίσης τον αριθμό των χωρών στις οποίες προσφέρει self service επισκευές, ανεβάζοντας το σύνολο σε 33 και καλύπτοντας 24 γλώσσες.

Η Apple παρέχει πλέον self-service επισκευή σε 35 συσκευές. Αλλά ακόμη και με τη βοήθεια της Apple, μην περιμένετε ότι κάθε επισκευή θα είναι εύκολη. Όπως έχει ήδη εξηγήσει το iFixit, ενώ το iPhone βελτιώνεται, η αντιστοίχιση εξαρτημάτων εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα. Τα MacBooks απαιτούν συχνά πολύπλοκες επισκευές, που περιλαμβάνουν την αφαίρεση δώδεκα εξαρτημάτων μόνο για την αντικατάσταση της μπαταρίας. Παρόλα αυτά, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο δάσκαλος έφτασε μια ανάσα από τις 100.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

4 στα 4 για τον ΑΟ Ερμιονίδας – Επικράτησε και επί του Ξυλοκάστρου

AGGELOS DRITSAS

Οι αρμόδιοι έδωσαν τέλος στο… θρίλερ με το ”κατασκοπευτικό” drone στην παραλία της Ανάληψης

AGGELOS DRITSAS

91 συμμετοχές στην «Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2023»

AGGELOS DRITSAS

Περίπατος ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού από το Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Μπλε βασιλική ζαργάνα εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους σε παραλία του Ναυπλίου (vid)

AGGELOS DRITSAS

Αριστούχους απόφοιτους Λυκείων από Αρκαδία, Αργολίδα, Ηλεία, Λακωνία, Μεσσηνία και Κορινθία βράβευσε η Eurobank

AGGELOS DRITSAS

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας ζητάει οδηγό λεωφορείου στην περιοχή της Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Αυτές είναι οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Μαλτέζου

AGGELOS DRITSAS

 Κοπή πίτας με Νάντια Γιαννακοπούλου

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΟΛ να μπει μεχρι να βγει ο ηλιος απο την ΔΥΣΗ…..Τούρκικο ποδόσφαιρο ρε φίλε!

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ο πενταετής πολεοδομικός σχεδιασμός Κωστούρου 2024 – 2028

AGGELOS DRITSAS