Τρ. Νοέ 30th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Θλίψη Στο Άργος! Έφυγε Από Τη Ζωή Η Κική Σχοινοχωρίτη – Την Τετάρτη Το Τελευταίο Αντίο

CoronavirusFA
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο Άργος, διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών στο Λύκειο Ελληνίδων και ήταν σύζυγος του αείμνηστου δασκάλου οδήγησης Ντίνου Σχοινοχωρίτη.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στις 15:30, στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Η σορός της θα βρίσκεται στο Ναό στις 15:00.
Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Άργους εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
“Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Άργους συνεδρίασε εκτάκτως, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπητής Αγγελικής Σχοινοχωρίτου, η οποία υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Άργους, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Επίτιμη Πρόεδρος.
Εκτιμώντας τη σημαντική προσωπικότητα, την αγάπη, το ήθος, και την προσφορά της εκλιπούσης στο χώρο του Πολιτισμού, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά – του στην οικογένειά – της.
2. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και να εκφωνήσει επικήδειο η Πρόεδρος.
3. Αντί στεφάνου να κατατεθεί εκ μέρους του Δ.Σ ένα χρηματικό ποσό σε κοινωφελή ιδρύματα του Δήμου μας.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα μέσα ενημέρωσης, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Τα μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Άργους, οι δάσκαλοι, οι χορευτές και οι χορωδοί, με βαθύτατη θλίψη, αποχαιρετούν έναν εξαιρετικό και μοναδικό άνθρωπο, έναν εργάτη και ιδεολόγο της Λαϊκής Παράδοσης: την αγαπητή σε όλους μας Αγγελική Σχοινοχωρίτου, η οποία αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωή της στην εθελοντική προσφορά και στήριξη του Πολιτισμού. Θα μας λείψει ο πρόσχαρος τρόπος της, η ευγένεια της ψυχής της και η σοφία της…
Αγαπημένη μας κ. Κική, καλό ταξίδι…”

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ