ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο, με πρωτοβουλία του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας. Στο επίκεντρο βρέθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του γιατρού και συγγραφέα Νίκου Φωτιάδη, με τίτλο «Ο Φόβος της Ελευθερίας».

Πρόκειται για μια βαθιά φιλοσοφική προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης, την οποία ο συγγραφέας ανέλυσε διεξοδικά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου 2025-26, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας εγκαινίασε έναν νέο κύκλο παρουσιάσεων και διαλέξεων με τίτλο «Πνευματικές Συναντήσεις: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μία από αυτές τις συναντήσεις ήταν και η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Φόβος της Ελευθερίας», που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στις 18:00, στον εμβληματικό χώρο του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο της διεύρυνσης και διάχυσης του έργου του Θ.Ο.Ε. στην Αργολίδα.

Η υψηλού κύρους εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων. Το βιβλίο παρουσίασαν ο Καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο συγγραφέας του προλόγου του βιβλίου. Αποσπάσματα διάβασε η ηθοποιός κ. Δέσποινα Γκάτζιου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας και Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Δημήτρης Ι. Σίδερης, ενώ τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος κ. Ίων Ξυπολιάς.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μελάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Πασχάλης ξαναζωντανεύει τη χρυσή εποχή των Olympians στο Δρέπανο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στην ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Καλούμε τους συμπολίτες μας αιμοδότες να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Απεργία 20 Νοεμβρίου: Ανακοίνωση τώρα για Μετρό και Τραμ – Πώς θα κινηθούν;

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποίησε ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του

AGGELOS DRITSAS

Πάσχα 2024: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο, πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

AGGELOS DRITSAS

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο live

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος: Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και όλους τους εορτάζοντες!

AGGELOS DRITSAS

Το Σάββατο,18-5-2024,ημέρα των Εγκαινίων του Ιερού Ναού Οσίου Παϊσίου

AGGELOS DRITSAS

Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού με τους εκπροσώπους ΤΟΕΒ

AGGELOS DRITSAS

Αρκαδία: Ζευγάρι συνελήφθη για τη δολοφονία του 64χρονου, έπειτα από καυγά σε βαφτίσια

AGGELOS DRITSAS