Πε. Απρ 9th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιερά Σύνοδος για κοροναϊό: Εντείνουμε τις προσευχές και πλένουμε τα χέρια μας

Εγκύκλιο Σημείωμα, απεστάλη προς τις Μητροπόλεις, επισήμανε τη συμβολή της Εκκλησίας στην προσπάθεια για την πρόληψη της νόσου

Ο Μακαριώτατος επισήμανε στον πρωθυπουργό ότι, όπως πάντοτε, η Εκκλησία της Ελλάδος στέκεται στο πλευρό της Πολιτείας και θα τη συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις και τα μέσα σε κάθε ζήτημα που αφορά στον ελληνικό λαό.

Κατόπιν τούτων, η Ιερά Σύνοδος, με Εγκύκλιο Σημείωμα το οποίο ήδη απεστάλη προς τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, επισήμανε τη συμβολή της Εκκλησίας στην προσπάθεια για την πρόληψη της νόσου, την οποία  προκαλεί ο νέος κοροναϊός, ζητώντας τα εξής:

1) Να εντείνουμε όλοι τις προσευχές μας προς τον Νικητή της φθοράς και του θανάτου Κύριο Ιησού Χριστό, ώστε να διαφυλάξει υγιή και ακεραία την κληρονομία Του.

2) Οι ειδικοί επιστήμονες, τόσο της πατρίδος μας όσο και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία όσων νοσήσουν, απλώς θα παρουσιάσει συμπτώματα, τα οποία ομοιάζουν προς την γρίπη. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε μόνο τις επίσημες ενημερώσεις και το τι μας συστήνουν οι επιστήμονες.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook