ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Πανικός στην πλατεία Ταξίμ – 4 νεκροί και αρκετοί τραυματίες

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν ή έφυγαν τρέχοντας από το σημείο της ισχυρής έκρηξης που έγινε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη, βίντεο που προβλήθηκαν, αλλά και τουρκικά ΜΜΕ.

Η κρατική τηλεόραση TRT, αλλά και άλλα ΜΜΕ προέβαλαν βίντεο με ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα που κατευθύνονταν στο σημείο της έκρηξης στην οδό Ιστικλάλ στην περιοχή Μπέγιογλου.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, η αιτία της έκρηξης δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Ο σταθμός της αστυνομίας Κασίμπασα που βρίσκεται δίπλα ανέφερε ότι όλα τα πληρώματα έχουν μεταβεί στο σημείο της έκρηξης, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τρομοκρατική ενέργεια η έκρηξη

Τρομοκρατική ενέργεια χαρακτήρισε την έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης η εισαγγελία της πόλης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο εισαγγελέας ανακοίνωσε επίσης ότι έχει απαγορευτεί στα τηλεοπτικά συνεργεία η εκπομπή εικόνας από το σημείο της έκρηξης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Πόλη, Μανώλη Κωστίδης, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι 4, ενώ υπάρχουν πολλοί ακόμα τραυματίες.

Σύμφωνα με την Ελληνίδα πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, Γεωργία Σουλτανοπούλου δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες.

Στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, κόσμος τρέχει πανικόβλητος προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Related Posts

1 of 940