ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται εβδομάδα «κόλαση» με θερμοκρασίες έως 44°C – Προβλέψεις για παρατεταμένο καύσωνα

Από Δευτέρα έρχεται κύμα καύσωνα, με την ερχόμενη Τρίτη να είναι η πιο «καυτή» μέρα – «Οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 14°C από τις μέσες κλιματικές τιμές» σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουνίου ακόμη και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για  κύμα καύσωνα, με την κλιματική αλλαγή να είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος χθες και ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο, με τους πολίτες να αναζητούν μια ανάσα δροσιάς μέσα στο «καμίνι» της πόλης.

Άλλοι φορώντας κάπελα, άλλοι με ομπρέλες και βεντάλιες στα χέρια και όλοι με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι.

Σήμερα η ζέστη είναι σαφώς ηπιότερη συγκριτικά με τη χθεσινή μέρα, ωστόσο και πάλι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για την εποχή.

Η υψηλότερη θερμοκρασία σήμερα καταγράφηκε στη Σύμη και την Λίνδο, εκεί όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου. Και δυστυχώς τα θερμότερα είναι μπροστά μας.

Κύμα καύσωνα από Δευτέρα

Όπως όλα δείχνουν, ένα κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει έως και τους 42 βαθμούς Κελσίου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πρόβλεψη για παρατεταμένο καύσωνα της Χριστίνας Ρήγου

«Από την Δευτέρα περιμένουμε νέο παρατεταμένο καύσωνα με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 14 βαθμούς από τις μέσες κλιματικές τιμές», ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA Χριστίνα Ρήγου.

Την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 38 βαθμούς. Την Τρίτη όμως θα πιάσει κόκκινο, έως 42 βαθμούς θερμοκρασία με την ζέστη να είναι αφόρητη ακόμη και τη νύχτα, καθώς δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 32 βαθμούς Κελσίου.

Για εβδομάδα «κόλαση» μιλά ο Γιάννης Καλλιάνος

Νέο κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου θα πλήξουν τη χώρα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό «κόλασης» την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, νέο κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

«Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που βλέπουμε, θα ζήσουμε μια κολασμένη εβδομάδα», δήλωσε στο Live News ο Γ. Καλλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νοτοπούλου – Γαβρήλος: Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς προς τους ανέργους η κατάργηση επιδομάτων

AGGELOS DRITSAS

Έως 28% το επιπλέον «κούρεμα» οφειλών

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση – εκπαίδευση των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο OPEN MALL Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στην Νέα Κίο: έφυγε από την ζωή ο 22χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά .

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη μια υπόσχεση του Δ. Καμπόσου γίνεται πράξη: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Πολιτιστικό Κέντρο στο Κουτσοπόδι

AGGELOS DRITSAS

A.Π.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Το πρώτο σπιτάκι ανακύκλωσης στο Άργος!

AGGELOS DRITSAS

Τέλος εποχής: Λουκέτο σε ένα από τα πιο ιστορικά εργοστάσια

AGGELOS DRITSAS

Opinion Poll: Φθορά για την κυβέρνηση, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, έκπληξη από Βελόπουλο

AGGELOS DRITSAS

Αφιέρωμα : Εκδήλωση Τιμής & Μνήμης για τον Διδυμιώτη Ήρωα Κωνσταντίνο Μπροδήμα BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Οι συνάδελφοί μας διατηρούν το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας υψηλό

AGGELOS DRITSAS