ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται εβδομάδα «κόλαση» με θερμοκρασίες έως 44°C – Προβλέψεις για παρατεταμένο καύσωνα

Από Δευτέρα έρχεται κύμα καύσωνα, με την ερχόμενη Τρίτη να είναι η πιο «καυτή» μέρα – «Οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 14°C από τις μέσες κλιματικές τιμές» σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουνίου ακόμη και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για  κύμα καύσωνα, με την κλιματική αλλαγή να είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος χθες και ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο, με τους πολίτες να αναζητούν μια ανάσα δροσιάς μέσα στο «καμίνι» της πόλης.

Άλλοι φορώντας κάπελα, άλλοι με ομπρέλες και βεντάλιες στα χέρια και όλοι με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι.

Σήμερα η ζέστη είναι σαφώς ηπιότερη συγκριτικά με τη χθεσινή μέρα, ωστόσο και πάλι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για την εποχή.

Η υψηλότερη θερμοκρασία σήμερα καταγράφηκε στη Σύμη και την Λίνδο, εκεί όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου. Και δυστυχώς τα θερμότερα είναι μπροστά μας.

Κύμα καύσωνα από Δευτέρα

Όπως όλα δείχνουν, ένα κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει έως και τους 42 βαθμούς Κελσίου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πρόβλεψη για παρατεταμένο καύσωνα της Χριστίνας Ρήγου

«Από την Δευτέρα περιμένουμε νέο παρατεταμένο καύσωνα με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 14 βαθμούς από τις μέσες κλιματικές τιμές», ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA Χριστίνα Ρήγου.

Την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 38 βαθμούς. Την Τρίτη όμως θα πιάσει κόκκινο, έως 42 βαθμούς θερμοκρασία με την ζέστη να είναι αφόρητη ακόμη και τη νύχτα, καθώς δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 32 βαθμούς Κελσίου.

Για εβδομάδα «κόλαση» μιλά ο Γιάννης Καλλιάνος

Νέο κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου θα πλήξουν τη χώρα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό «κόλασης» την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, νέο κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

«Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που βλέπουμε, θα ζήσουμε μια κολασμένη εβδομάδα», δήλωσε στο Live News ο Γ. Καλλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αργολίδα: 13 άτομα συνέλαβε η Αστυνομία

AGGELOS DRITSAS

Κιβέρι Ιδανικός τόπος διακοπών ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Κρίσιμα ερωτήματα για προϋπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας έτους 2025,

AGGELOS DRITSAS

Τη δυνατή ομάδα που θα αλλάξει την Αργολίδα παρουσίασε ο Πέτρος Τατούλης στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Η 30η Νοεμβρίου επίσημη αργία για τα φαρμακεία της πόλης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπoλις: Ειδική Διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι 2 (φώτο) ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου παραχωρεί στον Δήμο Ναυπλιέων το μερίδιο του από την οικία Καρούζου

AGGELOS DRITSAS

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκε η πληρωμή επιδότησης για όλους τους δικαιούχους

AGGELOS DRITSAS

Σύλληψη φυγόποινου για εκβίαση στο Κρανίδι Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ από σήμερα έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Τελετή αποφοίτησης στην ΣΑΕΚ Τουρισμού στο Άργος ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS