ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται εβδομάδα «κόλαση» με θερμοκρασίες έως 44°C – Προβλέψεις για παρατεταμένο καύσωνα

Από Δευτέρα έρχεται κύμα καύσωνα, με την ερχόμενη Τρίτη να είναι η πιο «καυτή» μέρα – «Οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 14°C από τις μέσες κλιματικές τιμές» σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουνίου ακόμη και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για  κύμα καύσωνα, με την κλιματική αλλαγή να είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος χθες και ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο, με τους πολίτες να αναζητούν μια ανάσα δροσιάς μέσα στο «καμίνι» της πόλης.

Άλλοι φορώντας κάπελα, άλλοι με ομπρέλες και βεντάλιες στα χέρια και όλοι με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι.

Σήμερα η ζέστη είναι σαφώς ηπιότερη συγκριτικά με τη χθεσινή μέρα, ωστόσο και πάλι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για την εποχή.

Η υψηλότερη θερμοκρασία σήμερα καταγράφηκε στη Σύμη και την Λίνδο, εκεί όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου. Και δυστυχώς τα θερμότερα είναι μπροστά μας.

Κύμα καύσωνα από Δευτέρα

Όπως όλα δείχνουν, ένα κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει έως και τους 42 βαθμούς Κελσίου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πρόβλεψη για παρατεταμένο καύσωνα της Χριστίνας Ρήγου

«Από την Δευτέρα περιμένουμε νέο παρατεταμένο καύσωνα με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 14 βαθμούς από τις μέσες κλιματικές τιμές», ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA Χριστίνα Ρήγου.

Την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 38 βαθμούς. Την Τρίτη όμως θα πιάσει κόκκινο, έως 42 βαθμούς θερμοκρασία με την ζέστη να είναι αφόρητη ακόμη και τη νύχτα, καθώς δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 32 βαθμούς Κελσίου.

Για εβδομάδα «κόλαση» μιλά ο Γιάννης Καλλιάνος

Νέο κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου θα πλήξουν τη χώρα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό «κόλασης» την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, νέο κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

«Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που βλέπουμε, θα ζήσουμε μια κολασμένη εβδομάδα», δήλωσε στο Live News ο Γ. Καλλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια στην οικογένεια Δημαράκη & και την οικογένεια Μπαϊρακτάρη

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2025

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τ.ΧΡΟΝΗΣ; Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόσκληση των διοργανωτών του Olympia Forum να συμμετέχω ως ομιλητής

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Παρασκευή 16 Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας καθώς και η Επιτροπή Διαιτησίας

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα στις 19:30 η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στο κανάλι KONTRA Channel

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα αποτελέσματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

4 συλλήψεις σε Άργος και Ναύπλιο για κατοχή κάνναβης

AGGELOS DRITSAS

Με Ξενογιαννακοπούλου στο Ναύπλιο η Προσυνεδριακή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ

AGGELOS DRITSAS