ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται εβδομάδα «κόλαση» με θερμοκρασίες έως 44°C – Προβλέψεις για παρατεταμένο καύσωνα

Από Δευτέρα έρχεται κύμα καύσωνα, με την ερχόμενη Τρίτη να είναι η πιο «καυτή» μέρα – «Οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 14°C από τις μέσες κλιματικές τιμές» σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουνίου ακόμη και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για  κύμα καύσωνα, με την κλιματική αλλαγή να είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος χθες και ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο, με τους πολίτες να αναζητούν μια ανάσα δροσιάς μέσα στο «καμίνι» της πόλης.

Άλλοι φορώντας κάπελα, άλλοι με ομπρέλες και βεντάλιες στα χέρια και όλοι με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι.

Σήμερα η ζέστη είναι σαφώς ηπιότερη συγκριτικά με τη χθεσινή μέρα, ωστόσο και πάλι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για την εποχή.

Η υψηλότερη θερμοκρασία σήμερα καταγράφηκε στη Σύμη και την Λίνδο, εκεί όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου. Και δυστυχώς τα θερμότερα είναι μπροστά μας.

Κύμα καύσωνα από Δευτέρα

Όπως όλα δείχνουν, ένα κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει έως και τους 42 βαθμούς Κελσίου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πρόβλεψη για παρατεταμένο καύσωνα της Χριστίνας Ρήγου

«Από την Δευτέρα περιμένουμε νέο παρατεταμένο καύσωνα με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 14 βαθμούς από τις μέσες κλιματικές τιμές», ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA Χριστίνα Ρήγου.

Την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 38 βαθμούς. Την Τρίτη όμως θα πιάσει κόκκινο, έως 42 βαθμούς θερμοκρασία με την ζέστη να είναι αφόρητη ακόμη και τη νύχτα, καθώς δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 32 βαθμούς Κελσίου.

Για εβδομάδα «κόλαση» μιλά ο Γιάννης Καλλιάνος

Νέο κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου θα πλήξουν τη χώρα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό «κόλασης» την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, νέο κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

«Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που βλέπουμε, θα ζήσουμε μια κολασμένη εβδομάδα», δήλωσε στο Live News ο Γ. Καλλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγές στην ανανέωση των διπλωμάτων για τους οδηγούς πάνω από 60 ετών

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Φούρνοι Αργολίδας: Ζητείται νεαρό άτομο για δημιουργική απασχόληση δύο νηπίων 15 μηνών

AGGELOS DRITSAS

ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού και ευπρεπισμού των Κοιμητηρίων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας, ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 8 Απριλίου 2025,

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασε στην ΠΕ Αργολίδας το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης: Πετύχαμε την Καθαρή Πελοπόννησο και τώρα δημιουργούμε Κυκλική Οικονομία!

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στη Βουλή: Στόχος η δυναμική και βιώσιμη ανάπτυξη της τουριστικής μας βιομηχανίας

AGGELOS DRITSAS

Από αύριο Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε μαγαζιά και βιομηχανίες

AGGELOS DRITSAS

Μια Κυριακή γεμάτη από αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν η χθεσινή ημέρα

AGGELOS DRITSAS

Καλλιεργούσε 6 δενδρύλλια κάνναβης 52χρονος σε χωριό του Άργους

AGGELOS DRITSAS