www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται εβδομάδα «κόλαση» με θερμοκρασίες έως 44°C – Προβλέψεις για παρατεταμένο καύσωνα

Από Δευτέρα έρχεται κύμα καύσωνα, με την ερχόμενη Τρίτη να είναι η πιο «καυτή» μέρα – «Οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 14°C από τις μέσες κλιματικές τιμές» σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA

Βρισκόμαστε στις αρχές Ιουνίου ακόμη και οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για  κύμα καύσωνα, με την κλιματική αλλαγή να είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος χθες και ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο, με τους πολίτες να αναζητούν μια ανάσα δροσιάς μέσα στο «καμίνι» της πόλης.

Άλλοι φορώντας κάπελα, άλλοι με ομπρέλες και βεντάλιες στα χέρια και όλοι με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι.

Σήμερα η ζέστη είναι σαφώς ηπιότερη συγκριτικά με τη χθεσινή μέρα, ωστόσο και πάλι οι θερμοκρασίες είναι υψηλές για την εποχή.

Η υψηλότερη θερμοκρασία σήμερα καταγράφηκε στη Σύμη και την Λίνδο, εκεί όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου. Και δυστυχώς τα θερμότερα είναι μπροστά μας.

Κύμα καύσωνα από Δευτέρα

Όπως όλα δείχνουν, ένα κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει έως και τους 42 βαθμούς Κελσίου μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πρόβλεψη για παρατεταμένο καύσωνα της Χριστίνας Ρήγου

«Από την Δευτέρα περιμένουμε νέο παρατεταμένο καύσωνα με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 14 βαθμούς από τις μέσες κλιματικές τιμές», ανέφερε η μετεωρολόγος του MEGA Χριστίνα Ρήγου.

Την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 38 βαθμούς. Την Τρίτη όμως θα πιάσει κόκκινο, έως 42 βαθμούς θερμοκρασία με την ζέστη να είναι αφόρητη ακόμη και τη νύχτα, καθώς δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 32 βαθμούς Κελσίου.

Για εβδομάδα «κόλαση» μιλά ο Γιάννης Καλλιάνος

Νέο κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν πάνω από 42 βαθμούς Κελσίου θα πλήξουν τη χώρα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό «κόλασης» την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Όπως όλα δείχνουν, νέο κύμα καύσωνα θα πλήξει τη χώρα από τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να μην αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τους 44 βαθμούς Κελσίου, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

«Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία που βλέπουμε, θα ζήσουμε μια κολασμένη εβδομάδα», δήλωσε στο Live News ο Γ. Καλλιάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΙ ΝΑΥΠΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

LIVE > ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

AGGELOS DRITSAS

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο,

AGGELOS DRITSAS

ΤΩΡΑ: Τριάντα πρόβατα έπεσαν σε πηγάδι στην περιοχή Φράκια Αραχναίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή του Κ.Α.Π.Η. Άργους

AGGELOS DRITSAS

χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

«Πράσινο φως»για το έργο-πρότυπο οδικής ασφάλειας 45,2 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τροποποίηση και νέος ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Καμπόσος εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αλλαγη Πορείας” στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021–2027»

AGGELOS DRITSAS

Απρόκλητη και αναίτια επίθεση στο Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS