ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Αισθητή την «παρουσία» της έχει αρχίσει να κάνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με την Τροχαία να έχει αρχίσει να διακόπτει την κυκλοφορία σε κάποιες περιοχές.

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Τατοϊου – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στην Βαρυμπόμπη, (ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Αγιο Μερκούριο) από την κακοκαιρία.

Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγιο Μερκούριο).

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ΠΕΟ Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Χ/Θ 5,000 (Πρατήριο καυσίμων Revoil – πρώην Cyclon) ως τα όρια του νομού Αττικής και το νομό Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου), από το ύψος του Γ.Σ.N.A. 414 έως τη θέση “Άγιος Πέτρος”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας η κυκλοφορία των οχημάτων στη N.E.O. Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα από την έξοδο Αγ. Στεφάνου ως την έξοδο Καπανδριτίου διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

πηγή: www.newsit.gr

Related Posts

1 of 901