Κυ. Αυγ 9th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Φτάσαμε στα σύνορα του Έβρου και παραδώσαμε στην XVI M/K ΒΙΝΤΕΟ

Μεραρχία Πεζικού Διδυμότειχου

«Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών παρέδωσε 40 τόνους προϊόντων  στο Στρατόπεδο Διδυμότειχου-Συγκίνηση και ευγνωμοσύνη από τους συνοριοφύλακες μας»

Η αποστολή του Δήμου Άργους Μυκηνών με επικεφαλής τον Δήμαρχο  Δημήτρη Καμπόσο έφτασε πριν λίγη ώρα στο Διδυμότειχο όπου και παρέδωσε 40 τόνους προϊόντων, τα οποία συγκέντρωσε ο Δήμος με  πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις, στην XVI M/K Μεραρχία Πεζικού Διδυμότειχου και στον Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη.

Με πολύ χαρά υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη  Καμπόσο όπου και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πρωτοβουλία του αυτή, ο Υποδιοικητής της Μεραρχίας αφού τον ευχαρίστησε και δήλωσε την συγκίνηση του πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος πρόσφερε ένα αναμνηστικό λεύκωμα με τις ομορφιές του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών δήλωσε:

«Ενθουσιασμός επικρατεί και η αγάπη είναι έκδηλη από τους συνοριοφύλακες μας προς  τα πρόσωπα όλων  των ανθρώπων που συγκέντρωσαν 40 τόνους πράγματα για τον στρατό και την ελληνική αστυνομία. Τα εύσημα για την κίνηση αυτή δεν θα τα πιστωθούμε μόνο εμείς που πήραμε την πρωτοβουλία αλλα και όλος ο κόσμος που πρόσφερε από το υστέρημα του. Σας ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά σας. Δεν είμαστε πατριδοκάπηλοι αλλα διαφυλάττουμε τα δικαιώματα μας κλείνοντας την πόρτα μας στο πρόβλημα. Είμαστε εδώ να στηρίξουμε ηθικά και έμπρακτα αυτούς που φυλάνε τα σύνορα μας.»

Απο τον Ταξίαρχο έλαβα και μια αναμνηστική πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης ενω μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά.Η αγάπη του κόσμου να είστε σίγουροι πως έχει φτάσει εδώ και δίνει δύναμη σε ολα τα παιδιά που φυλάνε τα σύνορα.

Μαζί μας και ο καλός μου φίλος και Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο Κωνσταντίνος Μάκαρης https://argolidatv.gr/

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook