ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου και όταν συνεζητείτο το τεραστίων διαστάσεων θέμα της έκδοσης διαταγής πληρωμής ενενήντα χιλιάδων ευρώ (ακολουθούν και σωρεία άλλων διαταγων πληρωμής και αγωγών) που βασιζόταν σε προφορικές εντολές του τέως Δημάρχου έξω από κάθε νομιμότητα (ουδείς παρέλαβε το εργο και τα υλικά-ουδείς πιστοποίησε), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έθεσε, προφανώς προς αντιπερισπασμό , ένα δήθεν πρόβλημα στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Ζήτησα και έλαβα πλήρη γραπτή αναφορά. Για εμάς παντού διαφάνεια και όλα στο φως.

Ιδού:

Το φαινόμενο της θολότητας του νερού για 1-2 ώρες παρουσιάζεται πάντα και συνήθως μία φορά τον μήνα κατά το υποχρεωτικό πλύσιμο των φίλτρων με την διαδικασία του backwash (αντίστροφη κυκλοφορία νερού) και όποτε σταματά η λειτουργία ανακύκλωσης σε κάποιο από τα φίλτρα και κατόπιν γίνεται επανεκκίνηση. Οφείλεται στην μικρή διαρροή άμμου, την οποία περιέχουν τα φίλτρα. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ήταν εντονότατο αλλά μετά την ανακατασκευή και πλήρωση των φίλτρων, η οποία έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2021 έχει ελαχιστοποιηθεί.

Στις 9 και 10 Ιανουαρίου το πρωί πραγματοποιήθηκαν εργασίες στα φίλτρα της μεγάλης πισίνας του κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα σφράγιση κάποιων μικρών οπών. Κρίθηκε επιβεβλημένο να προστεθεί καινούρια επιπλέον άμμος πολύ ψιλής κοκομετρίας.

Για να γίνουν οι εργασίες αυτές έπρεπε να κλείσουμε την μία από τις 2 αντλίες ανακύκλωσης του νερού έτσι ώστε με την 1 αντλία να μπορεί το νερό να ανακυκλώνεται, να χλωριώνεται και να θερμαίνει την πισίνα. Οι εργασίες δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθούν τις πρωινές ώρες και διήρκεσαν μέχρι τις 16.00.

Με το πέρας των εργασιών, ενεργοποιώντας την αντλία που είχαμε κλειστή πέρασε από τις σωληνώσεις άμμος από τα φίλτρα και εμφανίστηκε θολότητα περίπου από 16.00 – 18.00.

Στις 16.00 ενημερώσαμε τους αθλητές ότι καλό θα ήταν να διακόψουν την προπόνησή τους αν και δεν υπήρχε κίνδυνος διότι η φίλτρανση και η ανακύκλωση γινόταν με τα 2 φίλτρα.

Όμως επειδή η ανακύκλωση του νερού και η χλωρίωση δεν είχε σταματήσει, το νερό καθάρισε πολύ γρήγορα και είχε επανέλθει στις 18.00 οπότε και διεξήχθησαν οι προπονήσεις από αυτή την ώρα και μετά.

Αυτό το ουσιαστικά ανύπαρκτο πρόβλημα που έχει συμβεί πλειστάκις κατά το παρελθόν έθεσε και δη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο τέως Δήμαρχος. Ότι αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν μπορεί εύκολα κάποιος να το πληροφορηθεί.

Για εμάς και η πολύ κακή αντιπολίτευση είναι και αυτή ευπρόσδεκτη για την πλήρη διαφάνεια. Έστω και αν ποτέ στο παρελθόν δεν έχει τεθεί παρόμοιο θέμα για αντιπολιτευτικό λόγο.

Η διαχείριση της ήττας δύσκολο πόνημα. Κατανοούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Πρωτιά για την ομάδα του 1ου Λυκείου Ναυπλίου στον τοπικό διαγωνισμό φυσικών επιστημών

AGGELOS DRITSAS

Διακοπές ύδρευσης σε περιοχές του Άργους την Τετάρτη 20/3

AGGELOS DRITSAS

Ο Γ. Γαβρήλος στο Δήμο Ερμιονίδας για αυτοψία των πρόσφατων ζημιών

AGGELOS DRITSAS

Επίδαυρος: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής”

AGGELOS DRITSAS

Επικίνδυνος Ναυαγοσωστικός σταθμός σταθμός στήν παραλία του ΤΟΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Ορφανό Δημήτρη

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: Ευκαιρία δέσμευσης για διακοπή μιας βλαβερής συνήθειας

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ LIVE BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Θέμα χρόνου η ανάρτηση της κατάταξης – Τα επόμενα βήματα

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΟΛΙΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ “ΠΗΓΜΗ”

AGGELOS DRITSAS

Είπε μόνο 6 λέξεις: Ανατριχιάζουν τα λόγια του Βασίλη Καρρά, λίγο πριν τον θάνατό του – Η τραγική ειρωνεία

AGGELOS DRITSAS