ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας που τιμάται στις 15 Μαϊου, το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου, πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης χθες στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο ΄Αργος. Μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ήταν εκεί να στηρίξουν την δράση, να βοηθήσουν και να μοιραστούν γνώσεις, ιδέες και…χαμόγελα. Η επιστημονική και εξαιρετικά δραστήρια ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου, μαζί με μέλη συλλόγων γονέων, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, μίλησαν με τον κόσμο και χάρισαν απλόχερα την αισιόδοξη διάθεσή τους και την θετική τους ενέργεια, τονίζοντας έτσι την σπουδαιότητα της οικογένειας ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας.

Στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου λειτουργούν ομάδες οικογενειακής υποστήριξης για γονείς, αδέρφια, συζύγους/συντρόφους και σημαντικά άλλα πρόσωπα. Η θεραπευτική υποστήριξη των μελών της οικογένειας περιλαμβάνει αρχικά μια σειρά ατομικών συναντήσεων λήψης του ιστορικού και αξιολόγησης, ενημερωτικά σεμινάρια για την αιτιολογία της εξάρτησης και τον ρόλο της οικογένειας και προετοιμασία για ένταξη σε ομάδα υποστήριξης. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Πολυδύναμου Κέντρου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου 2752025083, 2752024376.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Και οι πατεράδες έχουν τη γιορτή τους!

AGGELOS DRITSAS

Ευρωεκλογές 2024: Η αλλαγή για ετεροδημότες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές

AGGELOS DRITSAS

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στο Ανυφί

AGGELOS DRITSAS

Με 5 μετάλλια επέστρεψε ο Σ.Δ.Υ Αργολίδας από το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ-18

AGGELOS DRITSAS

Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα: Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία

AGGELOS DRITSAS

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου 

Tv

ΚΑΡΑΘΩΝΑ H ΧΩΜΑΤΕΡΗ 8-1- 2024 : Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ -ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ …? ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα από το Νοσοκομείο Αργολίδας: “Η συμβολή των Δομών Υγείας στα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα”

AGGELOS DRITSAS

Πώς θα βγάλετε τη νέα αστυνομική ταυτότητα

AGGELOS DRITSAS

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης- ΚΔΑΠ Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS