Κλειστά σχολεία Δευτέρα 18.01.2021: Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

1 μήνα ago
5089 Views

Σε όσα σχολεία κλείσουν αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 εξαιτίας δυσμενών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί Τηλεκπαίδευση ακολουθώντας το ωρολόγιο πρόγραμμα που υπήρχε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Εως αυτή την ώρα:

Δήμος Κοζάνης Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  – Δημοτικά, Νηπιαγωγεία – τα Ειδικά σχολεία  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με απόφαση του Δημάρχου κου  Λάζαρου Μαλούτα.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Γρεβενών – Βελβεντού- Εορδαίας-Βοϊου-Νεστορίου

Δήμος Βέροιας “Με απόφαση του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία) καθώς και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής του Δήμου Βέροιας, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που σε συνάρτηση με την υποχρέωση αερισμού των σχολικών μονάδων στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, καθιστούν την εκπαιδευτική διαδικασία επισφαλή για μαθητές και διδάσκοντες”. 

Δήμος Καστοριάς  “Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη και κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, όλες ανεξαιρέτως οι σχολικές δομές που λειτουργούν αυτό το διάστημα στο Δήμο Καστοριάς, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα είναι κλειστές λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, ενώ εντός της Δευτέρας και αφού συνεκτιμηθούν τα νεότερα δεδομένα θα εκδοθεί ανακοίνωση για τις επόμενες μέρες”.

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κου Φάνη Σπανού, σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Ελένη Μπενιάτα, όλα τα σχολεία της Περιφέρειας θα ανοίξουν μετά τις 10:00’ το πρωί. Η Απόφαση “Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, κατόπιν συνεννόησης με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και λόγω του παγετού που επικρατεί σε αρκετές περιοχές, αποφασίστηκε για αύριο, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, η μετάθεση της ώρας έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων στις 10.00 πμ. Αναλόγως, θα προσαρμοστούν και τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι από τις μετακινήσεις κλπ. Κατά τόπους και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, οι δημοτικές αρχές δύνανται να αποφασίσουν για τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων χωρικής τους αρμοδιότητας“.

Δήμος Διστόμου, Αράχωβας, Αντικύρας “Λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί  του Δήμου για την ασφάλεια των μαθητών”.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Αλιάρτου – Θεσπιέων και Θηβαίων

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη Κλειστά θα είναι τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στη Δημοτική ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο), αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, λόγω παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών για την πρόληψη ατυχημάτων, με απόφαση του Δήμου. Εδώ να σημειωθεί πως οι Δημοτικές ενότητες Πανοράματος και Πυλαίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.