Connect with us

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑ

Κοινωνικό Γυμναστήριο Δήμου Άργους Μυκηνών: Αθλητισμός πραγματικά για… όλους!!!

Published

on

252450315_597871401534568_2612535689723476425_n

Ένα εξαιρετικό δημοτικό γυμναστήριο δημιουργήθηκε στο Άργος. Εκεί που οι πολίτες αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απολαμβάνουν την γυμναστική τους σε κάποιο ιδιωτικό γυμναστήριο δεν έχουν λόγο να αισθάνονται μειονεκτικά.

Κάθε δημοτική αρχή πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους. Δεν αρκεί λοιπόν να φτιάξεις έναν χώρο, ο οποίος απλά θα φέρει μια ταμπέλα και κατά τα άλλα θα είναι ελλιπής σε όλα. Διότι, εφόσον απευθύνεσαι σε ανθρώπους που ήδη στερούνται αρκετά στη ζωή τους, οφείλεις να τους προσφέρεις τον ιδανικό χώρο εκγύμνασης. Επειδή, ο κάθε άνθρωπος δεν χαρακτηρίζεται από το ύψος του τραπεζικού του λογαριασμού-στο δικό μας το μυαλό- κάθε διαχωρισμός στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών κρίνεται απαράδεκτος.

Όταν λοιπόν, κάποιοι Δήμοι δημιουργούν χώρους άθλησης που σέβονται την κάθε προσωπικότητα, τότε είναι λόγος αναγνώρισης. Στο Άργος λοιπόν, η δημοτική Αρχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κατασκεύασε έναν χώρο γυμναστηρίου που πληροί τις προδιαγραφές ποιότητας και δείχνει με τις πράξεις της πως ανήκει σε εκείνες της Αρχές που αντιμετωπίζει τον κόσμο ισότιμα, όπως άλλωστε πρέπει.

Το κοινωνικό γυμναστήριο απευθύνεται στους πολίτες οι οποίοι έχουν χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια και αδυνατούν να εγγραφούν σε ιδιωτικά γυμναστήρια. Με την λειτουργία του δίνεται η δυνατότητα στους οικονομικά αδύναμους να ασχοληθούν με την γυμναστική με χαμηλό αντίτιμο. Θα ήταν ιδανικό να δίδεται η δυνατότητα να προσφέρεται δωρεάν η χρήση του ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα του και οι όποιες φθορές στα όργανα γυμναστικής.
Από την Δευτέρα 8/11 έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στο Δημοτικό Κοινωνικό Γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου (πλησίον του Δημοτικού Πάρκινγκ) απο τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι!
 Η συνδρομή είναι 60 ευρώ το εξάμηνο ή 100 ευρώ το χρόνο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ  2751024039

Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι 10:00-12:00 το πρωί, 17:00-22:00 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο 10:00 το πρωί με 15:00 το μεσημέρι

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

Continue Reading

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑ

Για τρεις μήνες θα ισχύουν τα πιστοποιητικά νόσησης

Published

on

By

w18-133309w14124335w04162452w26182124

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα συνεδρίασε η επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και η οποία συμφώνησε πως όσα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί μέχρι τις 30 Οκτωβρίου θα έχουν λήξη έως 31 Ιανουαρίου του 2022 ενώ, όσα έχουν εκδοθεί Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα έχουν τρίμηνη διάρκεια.

Έτσι επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Dnews για τρίμηνη διάρκεια των πιστοποιητικών νόσησης.
 Παράλληλα, αναμένεται αλλαγή και στα πιστοποιητικά εμβολιασμού στα οποία όμως θα προηγηθεί πρόταση της Ε.Ε. προς τα κράτη μέλη, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα, θα αποδεχτούν.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν πιστοποιητικά εμβολιασμών δύο ταχυτήτων:
-Στους άνω των 60 η ισχύς του πιστοποιητικού θα είναι για επτά μήνες
-Για όλους τους υπόλοιπους η ισχύς θα είναι εννέα μήνες

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

Continue Reading

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑ

Θετική εξέλιξη για τα πορτοκάλια στην Αργολίδα – Παραμένουν σε καθεστώς συνδεδεμένης ενίσχυσης

Published

on

By

IMG_20211208_220724

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των παραγωγών εσπεριδοειδών, των χυμοποιών και των συνεταιριστών, στο αίτημά τους, να παραμείνει η συνδεδεμένη ενίσχυση για τα πορτοκάλια και κατά τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2021 – 2027.
Μετά από σύσκεψη με παραγωγούς και φορείς από την Αργολίδα και την Λακωνία, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ε. Νίκας έκανε γραπτή παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, με τεκμηρίωση για την αναγκαιότητα να παραμείνει η συγκεκριμένη ενίσχυση και στη νέα ΚΑΠ.

Ακολούθησε τηλεδιάσκεψη για το θέμα, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, στην οποία από πλευράς Περιφέρειας, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και από τη Λακωνία, εκτός από εμένα και ο αρμόδιος για αγροτικά θέματα, Αντιπεριφερειάρχης Νίκωνας Τζινιέρης.

“Η σημερινή απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ για τη διατήρηση της ενίσχυσης, είναι μια εξέλιξη που δικαιώνει την προσπάθεια όλων μας – Περιφέρειας, Βουλευτών, Επιμελητηρίων, Παραγωγών, Χυμοποιών και Συνεταιριστών – και ταυτόχρονα ένα πολύ καλό νέο για τον τόπο μας, αφού η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει το 70% της παραγωγής εσπεριδοειδών, το 70% των συσκευαστηρίων και το 100% των χυμοποιείων” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

Continue Reading

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΤΩΡΑ

Έρχεται πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού

«Προσοχή! Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Published

on

By

kataigida-arthro

Για «πολύ σοβαρή» επιδείνωση του καιρού με σφοδρούς ανέμους και «δυνάμει επικίνδυνες καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με προγνωστικά στοιχεία που επικαλείται, τα φαινόμενα θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και του Σαββάτου ενώ αναμένεται να επηρεάσουν «τις περισσότερες περιοχές της χώρας».

«Προσοχή! Πολύ σοβαρή φαίνεται η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σφοδρούς κατά τόπους ανέμους και σε θάλασσα και σε ξηρά αλλά και με βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες!» έγραψε ο κ. Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

Continue Reading
ScreenHunter 9722
eradiologo-ARGOLIDAFM-300x169-1
live24radio
ScreenHunter-8362

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.