Πα. Σεπ 25th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Κοροναϊός: Πότε θα υπάρξει έξαρση της επιδημίας στην Ελλάδα

Την εκτίμησή τους για το πότε κι αν θα υπάρξει έξαρση του ιού κάνουν τις τελευταίες μέρες Έλληνες καθηγητές και γιατροί.

Άλλωστε χτες ο επικεφαλής της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας εξήγησε πως μπορεί να υπάρχουν εστίες αναζωπύρωσης τις επόμενες μέρες.Ήταν σε καραντίνα κι έστειλε για ψώνια τον… σκύλο του

«Η διάρκεια των μέτρων ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στον περιορισμό της διασποράς του ιού. Πρέπει όμως να υπάρχει επαγρύπνηση. Εστίες αναζωπύρωσης μπορεί να υπάρχουν παντού μετά την άρση των μέτρων, όταν δεν έχει νοσήσει μεγάλος αριθμός του πληθυσμού», δήλωσε χτες ο καθηγητής στους δημοσιογράφους.

Πάντως οι περισσότεροι επιστήμονες επισημαίνουν πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον ιό, ενώ δεν αποκλείεται και ο καιρός να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Αθ. Εξαδάκτυλος: «Σε 15 ημέρες τα ασφαλή συμπεράσματα».

Στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση μίλησε ο Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, για την έξαρση της πανδημίας και τα μέτρα που έχει λάβει η χώρα μας. Πότε θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία του ιού.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook