– www.Dritsas.gr

Ο Δήμος Ναυπλιέων επιλέγει το δάνειο για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού. ΒΙΝΤΕΟ

Ναύπλιο| Ναι μεν αλλά, από το Μάκαρη

Ο επικεφαλής της Νέας εποχής εξέπληξε για άλλη μια φορά.Ο Μάκαρης όπως πάντα ακομπλεξάριστος δεν κρύφτηκε πίσω από τις πολιτικές ευθύνες δίνοντας έτσι μάθημα σε όλους όσους θέλουν να λέγονται πολιτικοί.Ο λόγος του μεστός και τεκμηριωμένος οδήγησε ακόμα και αυτούς που δεν τον συμπαθούν να δουν τα λεγόμενά του με άλλο μάτι και αυτό το λέμε διότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετά από εκτεταμένη συζήτηση και σοβαρές πιέσεις αποφάσισαν να πάρουμε δάνειο προκειμένου να μπορέσει ο δήμος να αποληρώσει τα χρέη του.Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν η ίδια η σύμβαση και το πόσο σημαντική είναι, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί τμηματικά και τεκμηριωμένα για κάθε απαίτηση, για κάθε ποσό, για κάθε προμηθευτή.

Και αυτό οφείλεται κατά πολύ και στον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ επεσήμανε τον κίνδυνο ενός δανείου 8.000.000 ευρώ χωρίς έλεγχο θα είναι όπως είπε “σαν να δίνουμε άφεση αμαρτιών σε ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα”.

Τόνισε δε προς τον δήμαρχο πως ” αν πληρώσουμε όλη την λίστα προμηθευτών χωρίς να ελέγξουμε κάθε μια πράξη, σημαδεύοντας τα περιττά έξοδα του δήμου, σε τρία χρόνια θα κληθούμε να πάρουμε εκ νέου δάνειο με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο”.

Και συνέχισε τονίζοντας πως αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις θα αντιστραφούν οι ρολοι με αποτέλεσμα να είσαι όπως είπε στον δήμαρχο “εσύ ο υπόλογος και ο ελεγχόμενος και όχι ο Κωστούρος”.

Στη συνέχεια της ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά ότι “αν σήμερα δεν κάναμε αυτή την εκτεταμένη συζήτηση, εγώ θα ψήφιζα αρνητικά γιατί δεν συμφωνούσα με τον τρόπο διαχείρισης του δανείου” προκαλώντας την έκπληξη όσων ήταν παρών.

Ιδιαίτερη δε εντύπωση έκανε ο τρόπος που τοποθετήθηκε στην θετική του ψήφο λέγοντας τα εξής:

“Θα ψηφίσω θετικά γιατί δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω.

Αν αποτύχει αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει όλος ο Δήμος έχουμε αποτύχει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν αποτύχει όλοι οι δημότες…

Για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του δήμου θα πρέπει προχωρήσουμε άμεσα στο νοικοκύρεμα των εξόδων που είναι πρωταρχικός σκοπός για μένα.

Θα πιέζω συνεχώς το δήμαρχο και τις οικονομικές υπηρεσίες γι αυτο και σε συνδυασμό με τον ελεγχο και την σωστή πληρωμή των παλαιών υποχρεώσεων ο Δήμος μπορεί να μπει σε τροχιά κερδοφορίας για τα επόμενα χρόνια.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Νίκη περίπατος για τον Φείδωνα Άργους – Νίκησε με 0-6 τον Άρη Πατρών

AGGELOS DRITSAS

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό τιμήσαμε σήμερα τρεις δημοτικούς υπαλλήλους

AGGELOS DRITSAS

Ποτέ ξανά κουνούπια στο σπίτι

AGGELOS DRITSAS

Το Λύκειο Λυγουριού τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ

AGGELOS DRITSAS

Εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο Διδύμων και Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο στο “Μπίστι” Ερμιόνης.

AGGELOS DRITSAS

Συναυλία με “Μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο

AGGELOS DRITSAS

ΤΡΙΠΟΛΗ | ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS

Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης: Η 14η Σχολή Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «ανοίγει πανιά»

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ο Κωνσταντίνος Νικολάου από χθες

AGGELOS DRITSAS

Tραγωδία στην Ερμιονίδα: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από ανατροπή τρακτέρ

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας – «Η εθνική ομοψυχία απαράβατος όρος» (Live)

AGGELOS DRITSAS