ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ναυπλιέων επιλέγει το δάνειο για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού. ΒΙΝΤΕΟ

Ναύπλιο| Ναι μεν αλλά, από το Μάκαρη

Ο επικεφαλής της Νέας εποχής εξέπληξε για άλλη μια φορά.Ο Μάκαρης όπως πάντα ακομπλεξάριστος δεν κρύφτηκε πίσω από τις πολιτικές ευθύνες δίνοντας έτσι μάθημα σε όλους όσους θέλουν να λέγονται πολιτικοί.Ο λόγος του μεστός και τεκμηριωμένος οδήγησε ακόμα και αυτούς που δεν τον συμπαθούν να δουν τα λεγόμενά του με άλλο μάτι και αυτό το λέμε διότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μετά από εκτεταμένη συζήτηση και σοβαρές πιέσεις αποφάσισαν να πάρουμε δάνειο προκειμένου να μπορέσει ο δήμος να αποληρώσει τα χρέη του.Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν η ίδια η σύμβαση και το πόσο σημαντική είναι, αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί τμηματικά και τεκμηριωμένα για κάθε απαίτηση, για κάθε ποσό, για κάθε προμηθευτή.

Και αυτό οφείλεται κατά πολύ και στον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ επεσήμανε τον κίνδυνο ενός δανείου 8.000.000 ευρώ χωρίς έλεγχο θα είναι όπως είπε “σαν να δίνουμε άφεση αμαρτιών σε ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα”.

Τόνισε δε προς τον δήμαρχο πως ” αν πληρώσουμε όλη την λίστα προμηθευτών χωρίς να ελέγξουμε κάθε μια πράξη, σημαδεύοντας τα περιττά έξοδα του δήμου, σε τρία χρόνια θα κληθούμε να πάρουμε εκ νέου δάνειο με καταστροφικές συνέπειες για τον τόπο”.

Και συνέχισε τονίζοντας πως αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις θα αντιστραφούν οι ρολοι με αποτέλεσμα να είσαι όπως είπε στον δήμαρχο “εσύ ο υπόλογος και ο ελεγχόμενος και όχι ο Κωστούρος”.

Στη συνέχεια της ομιλίας του είπε χαρακτηριστικά ότι “αν σήμερα δεν κάναμε αυτή την εκτεταμένη συζήτηση, εγώ θα ψήφιζα αρνητικά γιατί δεν συμφωνούσα με τον τρόπο διαχείρισης του δανείου” προκαλώντας την έκπληξη όσων ήταν παρών.

Ιδιαίτερη δε εντύπωση έκανε ο τρόπος που τοποθετήθηκε στην θετική του ψήφο λέγοντας τα εξής:

“Θα ψηφίσω θετικά γιατί δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απέξω.

Αν αποτύχει αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει όλος ο Δήμος έχουμε αποτύχει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν αποτύχει όλοι οι δημότες…

Για να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα του δήμου θα πρέπει προχωρήσουμε άμεσα στο νοικοκύρεμα των εξόδων που είναι πρωταρχικός σκοπός για μένα.

Θα πιέζω συνεχώς το δήμαρχο και τις οικονομικές υπηρεσίες γι αυτο και σε συνδυασμό με τον ελεγχο και την σωστή πληρωμή των παλαιών υποχρεώσεων ο Δήμος μπορεί να μπει σε τροχιά κερδοφορίας για τα επόμενα χρόνια.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόστιμο σε ψητοπωλείο του Ναυπλίου γιατί πουλούσε κατεψυγμένο γύρο ως φρέσκο

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς με αυξήσεις στα διόδια – Πόσο θα στοιχίζει η διαδρομή Αθήνα – Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Εμπορικός και επιχειρηματικός σύλλογος Άργους

AGGELOS DRITSAS

Παρευρεθήκαμε σήμερα, Τρίτη 28/01 στην πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Τριών Σπετσιωτών Νεομαρτύρων στις Σπέτσες

AGGELOS DRITSAS

Ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας 2024 – 2028

AGGELOS DRITSAS

Διήμερη αποχή των δικηγόρων και στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Στα χαρτιά η παραγραφή χρεών προς ΕΦΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τι έδειξε η καταμέτρηση των Υδροβίων Πουλιών στον υγρότοπο Ναυπλίου – Ν.Κίου

AGGELOS DRITSAS

Στις επάλξεις βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΡΕΠΆΝΟΥ

AGGELOS DRITSAS

58 ΚΑΡΦΙΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ : Έργο τέχνης στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη

AGGELOS DRITSAS

Πριν ξεκινήσουν… άρχισε η μετωπική Αυγενάκη-αγροτών

AGGELOS DRITSAS