Κυ. Σεπ 20th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: Από την 4η Μαίου δεν μένουμε σπίτι πια. ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Καλό μήνα και καλή αρχή σε έναν αγώνα δυσκολότερο από κάθε άλλον που ως κοινωνία δώσαμε για να σταθούμε όρθιοι. Η ανάγκη για δύναμη , επιμονή και αντοχή τεράστια. Αν ο κορωνοιός ήταν και είναι ένας αόρατος εχθρός (όπως εκατοντάδες φορές χαρακτηρίστηκε) το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουμε έναν άγνωστο «εχθρό».

Καλό μήνα σε όλες και όλους. Καλό μήνα και καλή αρχή σε έναν αγώνα δυσκολότερο από κάθε άλλον που ως κοινωνία δώσαμε για να σταθούμε όρθιοι. Η ανάγκη για δύναμη , επιμονή και αντοχή τεράστια. Αν ο κορωνοιός ήταν και είναι ένας αόρατος εχθρός (όπως εκατοντάδες φορές χαρακτηρίστηκε) το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουμε έναν άγνωστο «εχθρό». Κανείς δεν έχει περάσει από εκεί που καλούμαστε να περάσουμε και κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο , τον τόπο και τις στρατηγικές για τις μάχες που έχουμε να δώσουμε.
Ξέρω όμως ότι τα όπλα μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς που ενωμένοι (όπως κάνουμε πάντα στα δύσκολα) θα προχωρήσουμε για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.
Είμαι σίγουρος ότι η επιτυχία μας περιμένει.
Μην επιτρέπετε σε κανέναν να μας διχάσει. Η δύναμή μας είναι η ενότητα , η συνεργασία και η κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν.


Από την 4η Μαίου δεν μένουμε σπίτι πια.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook