Τρ. Οκτ 19th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Κόλλησε κορωνοϊό, πήγε για καραντίνα στο χωριό και «έφυγε»

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Μετέδωσε τον ιό και στη μητέρα του με αποτέλεσμα να πεθάνει και εκείνη προ ημερών – Bαρύ πένθος για τη Γαρίπα


Μετά τον Ευαγγελισμό ακόμη ένα χωριό του δήμου Μινώα ζει το δικό του δράμα. Συγκεκριμένα, στο πένθος συνεχίζει να βυθίζεται η Γαρίπα, μετρώντας ήδη τρία θύματα ελέω κορωνοϊού. Το τελευταίο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και διαιτητής Γιώργος Κελαντωνάκης. Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι ο Κελαντωνάκης «έφυγε» από τη ζωή λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του επίσης από κορωνοϊό.

Ο Κελαντωνάκης κόλλησε τον κορωνοϊό και πήγε στο χωριό του για να περάσει το διάστημα της καραντίνας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στη ΜΕΘ όταν η κατάστασή του έγινε σοβαρή, αλλά τελικά δεν άντεξε. Το δυστύχημα είναι ότι κόλλησε και η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από λίγες μέρες, ενώ θύμα του κορωνοϊού ήταν και μία γειτόνισσα ανεβάζοντας τον τραγικό αριθμό των θυμάτων στα τρία.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Δυστυχώς ο Γιώργος δεν τα κατάφερε τελικά. Έφυγε σήμερα (σ.σ. χθες)  και μαζί του παίρνει ένα κομμάτι από το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και του χωριού μας. Ο Γιώργος ο Κελαντωνάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Γαρίπας. Επίσης υπηρέτησε και την διαιτησία του Ηρακλείου. Καλό ταξίδι Γιώργαρε θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Το Δ/Σ του Α.Ο.Γαρίπας.»

Γαριπα

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ