Κυ. Αυγ 9th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

ΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

➡ Οι πωλητές οφείλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα υγιεινής φορώντας μάσκες και γάντια. Επίσης, θα πρέπει να μεριμνούν ώστε οι καταναλωτές να διατηρούν τόσο την απόσταση ασφαλείας από το πάγκο του πωλητή όσο και την απόσταση μεταξύ τους, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό ότι από αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και στο εξής θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αλλαγές στο χώρο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να προστατευθεί η δημόσια υγεία.

➡ Στη λαϊκή αγορά δε θα εγκατασταθούν επαγγελματίες πωλητές βιομηχανικών ειδών (ένδυσης , υπόδησης πλαστικών ειδών κλπ), αλλά μόνο πωλητές γεωργικών προϊόντων και αλιευμάτων.
➡ Οι πάγκοι θα αναπτυχθούν με τρόπο που να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού COVID -19.
➡ Προκειμένου να καταστεί δυνατή η ανωτέρω εφαρμογή οι πωλητές τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες του επόπτη θα μετακινηθούν όσο απαιτείται καταλαμβάνοντας το χώρο που καταλάμβαναν μέχρι πρότινος οι πωλητές βιομηχανικών ειδών.
➡ Οι πωλητές οφείλουν να λάβουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα υγιεινής φορώντας μάσκες και γάντια. Επίσης, θα πρέπει να μεριμνούν ώστε οι καταναλωτές να διατηρούν τόσο την απόσταση ασφαλείας από το πάγκο του πωλητή όσο και την απόσταση μεταξύ τους, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook