Σα. Απρ 4th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Μέτρα Πρόληψης & Προστασίας Από Τον Νέο Κορωνοϊό Covid-19”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ “Σ. Ε. Τ. Α. Α.” ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. (Α.Μ.: 175) Ινάχου 134, Τ.Κ.: 212 00 ΑΡΓΟΣ

ΘΕΜΑ: “Μέτρα Πρόληψης & Προστασίας Από Τον Νέο Κορωνοϊό Covid-19”.

Αγαπητοί κύριοι Δήμαρχοι, επειδή η πρόληψη και η προστασία σώζει ζωές, και με δεδομένο ότι στους Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού, λόγω της ιδιαίτερης σημαντικότητας του έργου που παρέχουν προς τον πολίτη, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ανασταλούν όλες οι συναλλαγές με το κοινό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ύστερα από ψύχραιμη εκτίμηση της κατάστασης, σας προτείνει και σας ζητά τα παρακάτω:

  1. Στους εργαζόμενους που εξυπηρετούν κοινό να χορηγούνται μάσκες-προσωπίδες προστασίας τύπου χειρουργείου, γάντια μιάς χρήσης λατέξ ή νιτριλίου καθώς και να τοποθετηθούν αντλίες-dispenser απολυμαντικού σε διάφορα εμφανή σημεία για τους εργαζόμενους και το κοινό.
  2. Στα πλαίσια των νομίμων αρμοδιοτήτων σας, σας ζητούμε όπου σας επιτρέπεται, να περιορίσεται τις συναλλαγές με το κοινό στις απόλυτα αναγκαίες. Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα και με το μέγεθος του χώρου συναλλαγής, να μην επιτρέπεται η είσοδος κάθε φορά πλέον των δύο πολιτών, ανά υπάλληλο εξυπηρέτησης.
  3. Ζητάμε άμεσα στα γραφεία των εργαζόμενων που εξυπηρετούν κοινό και δεν είναι πίσω από γκισέ, να τοποθετηθούν ατομικοί υαλοπίνακες προστασίας. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφία από σχετική απλή κατασκευή που ήδη εφαρμόζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ευελπιστούμε στην ανταπόκρισή σας στις απλές, λογικές και μικρού κόστους προτάσεις μας._

Για το Δ. Σ. του Σ.Ε.Τ.Α.Αργολίδας

Η ΠρόεδροςΕυαγγελία ΤσατσούληΕπιστάτης Καθαριότητας ΥΕ2Η Γεν. ΓραμματέαςΙουλία ΛιάταΒρεφονηπιοκόμος ΤΕ9

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. Κέντρο Επιχειρήσεων Ε.Ο.Δ.Υ.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook