Δε. Δεκ 6th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Μαζί νικήσαμε στην Παγκόσμια διοργάνωση της IFBB.

255383694_4514044548716547_3336227826610591690_n
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου δώσατε δύναμη και πολλές ευχές για τον αγώνα μου και την νίκη μου. Αυτό το κύπελλο το πήραμε μαζί. Αυτό το κύπελλο το σηκώσαμε όλοι μαζί. Μαζί νικήσαμε στην Παγκόσμια διοργάνωση της IFBB.

Μαζί στεφθήκαμε για πρώτη φορά πρωταθλητες και ακούστηκε για πρώτη φορά ο εθνικος μας υμνος, κάτι που κανεις Έλληνας αθλητης της σωματικής διαπλασης δεν είχε καταφέρει στα 75 χρόνια αυτής της διοργάνωσης. Αφιερώνω αυτήν τη νίκη πρώτα στον πατέρα μου και του εύχομαι να βγει και αυτος νικητης στον δικό του αγώνα. Στην οικογένεια μου, στην Νατασα και στην Μαρσια. Στον κουμπάρο μου και αδελφό μου Hercules-HerculesΣε όσους με εκμεταλλεύτηκαν και με χρησιμοποίησαν για πολλά χρόνια, και με πρόδωσαν και με πίκραναν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να με πείσμωσουν και εγώ να γίνω πιο δυνατός, και αυτοί να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Στο πουθενά. Νέμεσις.

Στον coach μου Bleu Taylor που στάθηκε δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια μου Σε όλους όσους με πίστεψαν και με πιστεύουν, σε όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν. Στον φιλο μου και γιατρό μου παιδοενδοκρινολόγο Δημητρης Παπαδημητριου για όλες τις συμβουλές του για την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού μου και για τις διατροφολογικές συμβουλες του.Στην Dimitra Colleli για το υπεροχο μαγιώ της καθως και σε έναν άνθρωπο που με στηρίζει σε κάθε βήμα μου και σε κάθε προσπάθεια μου χωρίς ποτέ να μου εχει ζητήσει το παραμικρό. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Ο ΘΕΟΣ να είναι πάντα μαζί σας.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ