ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Μαθητές του 1ου Λυκείου Άργους Εθελοντές Αιμοδότες μια γενιά που νοιάζεται, συμμετέχει και προσφέρει!!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2025 από το 1ο Λύκειο Άργους υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με την Κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν ήταν απλώς μια πράξη εθελοντισμού και αλληλεγγύης, που πολλαπλασιάζεται και μεγεθύνεται επειδή ξεκινά από το σχολείο. αλλά ένα σημαντικό βήμα προς την καλλιέργεια κοινωνικής συνείδησης στους μαθητές μας, ενθαρρύνοντάς τους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και στο μέλλον.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ θα πρέπει να δοθούν στους μαθητές/μαθήτριες μας, νέους/νέες εθελοντές/εθελόντριες που παρέδωσαν και σε εμάς τους «μεγάλους» μαθήματα ζωής και ανέδειξαν τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας…Το πώς μια μονάδα αίματος μπορεί να σώσει ζωές…Τον ρόλο του καθενός στη διατήρηση επαρκών αποθεμάτων αίματος… Την κοινωνική ευθύνη και το αίσθημα προσφοράς που καλλιεργείται μέσα από την αιμοδοσία.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Η αιμοδοσία είναι πράξη ζωής – ας γίνουμε όλοι κρίκοι σε αυτήν την αλυσίδα προσφοράς!!!

Ευχαριστούμε το προσωπικό της Κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους που διενήργησε την αιμοδοσία, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επιτυχίες των μικρών αθλητών του Συλλόγου Δρυόπες Ερμιονίδας στους 3ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις: «Έρχονται» αυξήσεις και αναδρομικά άνω των 50 μηνών σε συνταξιούχους, οι τέσσερις κατηγορίες

AGGELOS DRITSAS

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιείται το ΜΕΔΥΣ 2025

AGGELOS DRITSAS

NAYΠΛIO : ΣΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ 12-2-2024 BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Νέα Κίος: Δραματοποιημένη αφήγηση του Παιδικού βιβλίου “Τουλάχιστον Δυο”

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κυριάκου Σάμιου «Χνάρια Θεάτρου

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΑ ΜΥΚΗΝΑΪΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ…

AGGELOS DRITSAS

Βελτίωση κατασκευής «ιρλανδικής διάβασης» στον ποταμό Ξηριά από την ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΈΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΟΣ ΔΡΙΜΥΤΑΤΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ…

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

AGGELOS DRITSAS

Πρωτιά για την ομάδα του 1ου Λυκείου Ναυπλίου στον τοπικό διαγωνισμό φυσικών επιστημών

AGGELOS DRITSAS

“Επιδαύριος Δρόμος 2024” την Κυριακή 12 Μαΐου στην Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS