Τε. Απρ 8th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαλτέζος :Χωματουργικά μηχανήματα και προσωπικό του Σώματος του Στρατού Ξηράς

βρίσκεται ήδη στον ποταμό Ίναχο για τον απαραίτητο καθαρισμό των ρεμάτων με σκοπό να συμβάλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. Μέχρι σήμερα έχει ήδη καθαριστεί μέρος του χειμάρρου της Πάνιτσας από το ύψος της περιοχής Διπόταμου Ινάχου και τα μηχανήματα κατευθύνονται προς την περιοχή της Ν. Κίου.


* Απελευθερώνουμε από εχθές τόνους λάσπης, φερτά υλικά και απορρίμματα από τις κοίτες τους.
* Κάνουμε προσπάθεια παραμονής των μηχανημάτων για μεγαλύτερο από διάστημα των 5 ημερών που παραχωρήθηκαν σε εμάς προκειμένου να δύναται να καθαριστεί ένα μεγάλο μέρος των ρεμάτων που παρουσιάζουν προβλήματα.


* Θέλω να διαβεβαιώσουμε όλους τους Αργολιδείς ότι είμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση για επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, είμαστε πανέτοιμοι και μεριμνούμε πρώτα για τις ζωές και την υγεία των πολιτών και ύστερα για την προστασία της περιουσίας τους.
* Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και εγώ θεωρούμε βεβαίως υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν καθώς και για τη συνδρομή και την πολύ σημαντική βοήθεια που προσφέρουν αλλά και για την άψογη συνεργασία.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook