Πα. Σεπ 24th, 2021
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Επισκεφθήκαμε σήμερα την περιοχή της Γκάτζιας με μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μαζί με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Tasos Chronis και την πρόεδρο Χριστινα Κωστουρου, παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού

Ο λόγος είναι για να διαπιστώσουμε εάν μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές του Ιουλίου χρειάζονται παρεμβάσεις σε υδατορέματα της περιοχής. Πράγματι διαπιστώθηκε η ανάγκη κάποιων μικρών παρεμβάσεων τις οποίες και δρομολογήσαμε. Παράλληλα ενημερώσαμε για το ότι μέχρι αύριο θα έχουν παραδοθεί στον Περιφερειάρχη τα οριστικά πορίσματα των τριών Επιτροπών που έχουμε συστήσει για την εκτίμηση των ζημιών σε 🔸υποδομές 🔸επιχειρήσεις 🔸ζωικό και φυτικό κεφάλαιο (και ανάγκες σε ζωοτροφές)Τα πορίσματα αυτά θα παραδοθούν από τον Περιφερειάρχη στην Κυβέρνηση προκειμένου να ληφθούν υπόψη για την αποζημίωση και των πληγέντων της Αργολίδας μαζί με τους τρεις Νομούς της Πελοποννήσου που κυρίως επλήγησαν.

Αντίστοιχη συνεννόηση για τυχόν ανάγκες επεμβάσεων σε υδατορέματα θα γίνει και με τον Δήμο Ναυπλιέων για την περιοχή του Αραχναίου. ✅Συνεχίζουμε δυναμικά με σκοπό να ξεπεράσουμε χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και παρεμβαίνουμε προκειμένου οι πληγείσες περιοχές να αποκατασταθούν!

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ