Σα. Σεπ 19th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Μαρία Ράλλη: 8η Μαρτίου είναι η ημέρα για να στείλουμε το μήνυμα της αγάπης

Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα τιμής για όλες τις γυναίκες του κόσμου

Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα τιμής για όλες τις γυναίκες του κόσμου , για τους αγώνες και τις θυσίες υπέρ των δικαιωμάτων τους για την αναγνώριση του ρόλου τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή .
Είναι η ημέρα , που μας δίνει την αφορμή να σκεφτούμε και να επιδιώξουμε μεγαλύτερη δυναμική για την ισότητα των φύλλων παγκοσμίως, γιατί μην ξεχνάμε ότι ακόμα και σήμερα σε πολλές περιοχές του πλανήτη η κατάσταση των γυναικών και των κοριτσιών προκαλεί ανησυχία και όχι μόνο.
Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα για να στείλουμε το μήνυμα της αγάπης , της εκτίμησης ,του σεβασμού και της αναγνώρισης στη γυναικεία ύπαρξη .
Η γυναίκα δεν γιορτάζει μόνο σήμερα , η γυναίκα γιορτάζει καθε μέρα την ίδια τη ζωή, γιατί ζει και υπαρχει δημιουργώντας και προσφέροντας κάθε μέρα , κάθε ώρα , κάθε λεπτό.
Η γυναίκα , εκτός από στυλοβάτης της οικογένειας , είναι ” μοχλός ” της κοινωνίας , είναι ίσως το πιο πολυάσχολο πλάσμα στον πλανήτη .
Μπορεί και συνδυάζει ρόλους , γυναίκα , μητέρα , σύζυγος , σύντροφος , εργαζόμενη , συνδικαλίστρια .
Η καθημερινότητά της είναι ένας συνεχής και γεμάτος εμπόδια αγώνας δρόμου και αυτό είναι που μας κάνει τόσο μαχητικές και αποτελεσματικές.
Πιστεύοντας , λοιπόν ,στο πολύτιμο δυναμικό της γυναικας , όλες μαζί ας συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα της ζωής, θέτοντας στόχους και όνειρα……❤
Χρόνια πολλά

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook