ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΜΟΥΣΙΚΗ

Μαρίνα Σάττι: Σταμάτησε τη συναυλία της γιατί πετούσαν αβγά στη σκηνή

Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας τραγούδησε την Κυριακή το βράδυ στα πλαίσια της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση όπου κι αν εμφανίζεται και πραγματικά απολαμβάνει την επαφή της με τον κόσμο και την αγάπη που της δείχνει κάνοντας όλες της τις εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι sold out.

Σε αυτή τη βραδιά όμως δεν πέρασε καλά. Γεμάτο το Δημοτικό Θέατρο Αλεξάνδρειας, με κόσμο κάθε ηλικίας που την αποθέωσε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη σκηνή και ξεκίνησε το πρόγραμμά της.

Όμως ένα απρόσμενο γεγονός έκανε την τραγουδίστρια να ενοχληθεί πολύ και να το δείξει. Κατά τη δια΄ρκεια της συναυλίας κάποιοι άρχισαν να πετάνε προς το μέρος της σκηνής και της ίδιας της Μαρίνας διάφορα αντικείμενα, κυρίως αβγά αλλά και αναπτήρες και η Mαρίνα Σάττι φυσικά αντέδρασε. Διέκοψε τη μουσική με ένα κοφτό Stop και ξεκίνησε να μιλάει προς στον κόσμο.

“Γειά σας, Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε…. κάτι αβγά ας πούμε… Ένα αβγό σπασμένο., φρέσκο εννοώ και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου τύπου; Ειδικά ας πούμε αβγά, ωμά… Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ρίχτο άλλη μία….”

Η Μαρίνα Σάττι συνέχισε τη συναυλία της αλλά εν αντιθέσει με άλλες εμφανίσεις της που κρατάνε γύρω στις 2,5 με 3 ώρες εκεί προφανώς ξενερωμένη και εκνευρισμένη έκλεισε το πρόγραμμά της στη 1,5 ώρα και δεν ξαναβγήκε. Δεν την αδικούμε. Άλλος στη θέση της μπορεί και να μην είχε κάνει ούτε αυτό.

.https://www.womenonly.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 Φωτιά ξέσπασε σε περιοχή της Αγ.Τριάδας του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Το Σωματείο μας, πάντα πρώτο στους αγώνες των Συνταξιουχων.

AGGELOS DRITSAS

«Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» – Τι λέει η μητέρα της ανήλικης

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΤΟΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ο Κωνσταντίνος Νικολάου από χθες

AGGELOS DRITSAS

Γιόρτασαν τον Άγιο Δημήτριο στο στρατόπεδο Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

AGGELOS DRITSAS

Άργος | «Θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω» – Σοκάρουν οι περιγραφές της 32χρονης που βασανίστηκε από τον σύζυγό της

AGGELOS DRITSAS

Εργασίες αποκατάστασης στο τμήμα της διώρυγας του Αναβάλλου που κατέρρευσε στην περιοχή “Κουτσογιάννια”

AGGELOS DRITSAS

Με τη δύναμη της συνεργασίας και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών

AGGELOS DRITSAS

Ο Γ. Ανδριανός στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Άρχισαν τα όργανα- ποιοι μητροπολίτες αντιδρούν στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

AGGELOS DRITSAS

Αυθεντικές Αργειακές καντρίλιες

AGGELOS DRITSAS