ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της περιοχής ως σημαντικού πολιτιστικού και αγροτικού κέντρου. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τοπικούς φορείς και Συμβούλους, επισκέφθηκε σημεία-κλειδιά, όπου προγραμματίζονται έργα και δράσεις που θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη και θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στις εκδηλώσεις.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της ενοποίησης της εμπειρίας των εκδηλώσεων στις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επισκεφθήκαμε μία σειρά από σημεία όπου σχεδιάζουμε δράσεις και έργα με στόχο να ενοποιήσουμε την ξεχωριστή εμπειρία των εκδηλώσεων. Ο πρωτογενής τομέας είναι η καρδιά της ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έχουμε τη μεγαλύτερη πυκνότητα ατόμων που ασχολούνται με τη γη σε όλη την Ελλάδα, συνεπώς το βάρος πέφτει εκεί. Η δική μας προσπάθεια έχει να κάνει με τη δημιουργία συνεργιών και προστιθέμενης αξίας».

Οι «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» αποτελούν ένα μοναδικό γεγονός, που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και αναδεικνύει την πολιτιστική και οικονομική δυναμική της περιοχής. Η δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση αυτού του θεσμού δείχνει τη στρατηγική προσέγγιση της Περιφερειακής Αρχής, που στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ανάδειξη της Πελοποννήσου ως κορυφαίου προορισμού στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παράταση στις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα

AGGELOS DRITSAS

Πώς μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν επιδότηση έως 100.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένας τελικός για την ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!!!

AGGELOS DRITSAS

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία

AGGELOS DRITSAS

Δρέπανο Αργολίδας 3η Γιορτή Μανταρινιού

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στην Αργολίδα, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

 Καράπαυλος :Το πιάνο που θα είναι σε λίγες μέρες στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

AGGELOS DRITSAS

Σε υψηλό 11ετίας η έλλειψη ταλέντων στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος μας αποχαιρετά με σεβασμό και συγκίνηση τον Παναγιώτη Φλώρη, πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Κοιλάδας,

AGGELOS DRITSAS

Μεταδόσεις της ημέρας .. Facebook, Instagram ,Twitter, tik tok…μιας άλλης εποχής…

AGGELOS DRITSAS

Είναι ένα ακόμη περιστατικό κλοπής από την στιγμή που η τιμή του λαδιού έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

AGGELOS DRITSAS