ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της περιοχής ως σημαντικού πολιτιστικού και αγροτικού κέντρου. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τοπικούς φορείς και Συμβούλους, επισκέφθηκε σημεία-κλειδιά, όπου προγραμματίζονται έργα και δράσεις που θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη και θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στις εκδηλώσεις.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της ενοποίησης της εμπειρίας των εκδηλώσεων στις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επισκεφθήκαμε μία σειρά από σημεία όπου σχεδιάζουμε δράσεις και έργα με στόχο να ενοποιήσουμε την ξεχωριστή εμπειρία των εκδηλώσεων. Ο πρωτογενής τομέας είναι η καρδιά της ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έχουμε τη μεγαλύτερη πυκνότητα ατόμων που ασχολούνται με τη γη σε όλη την Ελλάδα, συνεπώς το βάρος πέφτει εκεί. Η δική μας προσπάθεια έχει να κάνει με τη δημιουργία συνεργιών και προστιθέμενης αξίας».

Οι «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» αποτελούν ένα μοναδικό γεγονός, που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και αναδεικνύει την πολιτιστική και οικονομική δυναμική της περιοχής. Η δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ενίσχυση αυτού του θεσμού δείχνει τη στρατηγική προσέγγιση της Περιφερειακής Αρχής, που στοχεύει στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην ανάδειξη της Πελοποννήσου ως κορυφαίου προορισμού στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια ξεκινάει το νέο “Εξοικονομώ”

AGGELOS DRITSAS

Ταχεία παρέμβαση του Δήμου Ναυπλιέων για τον δημοτικό φωτισμό

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΓΕ Νέας Κίου: Ένα εργαλείο αγροτικής ανάπτυξης σε πλήρη εγκατάλειψη ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Βελτίωση κατασκευής «ιρλανδικής διάβασης» στον ποταμό Ξηριά από την ΠΕ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος μας αποχαιρετά με σεβασμό και συγκίνηση τον Παναγιώτη Φλώρη, πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Κοιλάδας,

AGGELOS DRITSAS

Συμμετείχα στην συνάντηση εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό

AGGELOS DRITSAS

To Γεύμα Αγάπης (Συσσίτιο) Ευαγγελίστριας Ναυπλίουσας προσκαλεί

AGGELOS DRITSAS

O Δήμος Άργους – Μυκηνών, έχοντας θέσει βασικές του προτεραιότητες την προστασία του Περιβάλλοντος

AGGELOS DRITSAS

Επικίνδυνος Ναυαγοσωστικός σταθμός σταθμός στήν παραλία του ΤΟΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

“Καταιγίδα” νέων ανατιμήσεων έρχεται σε δεκάδες προϊόντα

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκίνητα εποχής τράβηξαν τα βλέμματα στο Ναύπλιο ΒΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS