Μετά τη βελτίωση της υγείας ενός 93 χρονου σε ιταλικό νοσοκομείο, του ζητήθηκε να πληρώσει για μία ημέρα το κόστος ..500€

2 μήνες ago
5577 Views

Μετά τη βελτίωση της υγείας ενός 93 χρονου σε ιταλικό νοσοκομείο, του ζητήθηκε να πληρώσει για μία ημέρα το κόστος του αναπνευστήρα και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος ξεσπασε σε κλάματα.

Ο γιατρός τον συμβούλεψε να μην κλαίει για τα λεφτα. Αυτά που είπε έκαναν όλους τους γιατρούς να κλάψουν.

Ο γέροντας είπε, ” Δεν κλαίω για τα λεφτά που πρέπει να πληρώσω, γιατί μπορώ να αντέξω όλα αυτά, κλαίω επειδή αναπνέω τον αέρα του Θεού για 93 χρόνια αλλά ποτέ δεν τα πλήρωσα. Χρειάζονται 500 ευρώ για να χρησιμοποιηθεί ο αναπνευστήρας στο νοσοκομείο για μια ημέρα. Ξέρεις εσύ. πόσα εγω χρωστάω στον Θεό; Δεν έχω ευχαριστήσει ποτέ τον Θεό για αυτό “.Τα λόγια αυτού του ανθρώπου αξίζουν τη σκέψη μας.

Όταν αναπνέουμε ελεύθερα χωρίς πόνο ή αρρώστια, κανείς δεν παίρνει σοβαρά τον αέρα. Μόνο όταν φτάνουμε σε νοσοκομείο μπορούμε να ξέρουμε ότι ακόμα και το οξυγόνο με τεχνητό αναπνευστήρα κοστίζει χρήματα!

Ευχαριστατε τον Θεό για τον χρόνο που περασατε όλη σας τη ζωή γιατί μπορειτε να αναπνέετε ελεύθερα..! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *