ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους τους Μολάους, τη Νεάπολη, όπου βρέθηκαν στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία και στον εμβληματικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Αγίων Αποστόλων, και στη συνέχεια στη Μονεμβασιά, στην Ελαφόνησο, στη Συκιά, στον Ασωπό και τα Παπαδιάνικα.

Ο κ. Τατούλης εισέπραξε… πολλές αγκαλιές από τους Λάκωνες συμπατριώτες του, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι στη «Νέα Πελοπόννησο», η Λακωνία βρίσκεται στο επίκεντρο. «Νιώθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σας», είπε στους Λάκωνες. «Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Πελοποννησίων, δίπλα στο κάθε σπίτι, σε κάθε Λάκωνα. Η δικιά μας πολιτική θέση είναι ξεκάθαρη, χωρίς μεγάλα λόγια και ανούσιες θεωρητικολογίες: Να εγγυηθούμε μια Ισχυρή Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία. Η δέσμευση μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια».

Σχεδιάζουμε τη συνέχιση όλων των υποδομών που εμείς ξεκινήσαμε και υλοποιήσαμε σε έναν βαθμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενοποίηση της νότιας Λακωνίας με την υπόλοιπη Λακωνία και ασφαλώς η ένωση με την Μάνη.

Στοχεύουμε να μπει σε τροχιά υλοποίησης η παράκαμψη του Βλαχιώτη και της Σκάλας, η ανάπλαση της εισόδου των Μολάων (που απεντάχτηκε από την επόμενη περιφερειακή Αρχή), να ολοκληρωθεί η σύνδεση της Μονεμβασιάς με την Νεάπολη στο τμήμα που υπολείπεται και βέβαια να αναδειχθεί η Ελαφόνησος σε ένα πρότυπο νησί αειφορίας, σχεδιασμός δικός μας που τελικά δεν προχώρησε. Στο ζήτημα των υποδομών πάλι κυρίαρχο ρόλο θα έχει για εμάς η υλοποίηση έργων για την ορθολογική και άρτια διαχείριση των υδάτινων πόρων, τόσο ως προς την ύδρευση όσο και ως προς την άρδευση, που συνδέονται σε σημαντικό βαθμό με την προστασία από φαινόμενα που φέρνει μαζί της η κλιματική αλλαγή, που δεν είναι άλλο από τις πλημμύρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

admin

Πυρκαγιά σε μηχανουργείο στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Δημιουργούμε ισχυρό brand name για τα Πελοποννησιακά προϊόντα

diktio

Το πρώτο σπιτάκι ανακύκλωσης στο Άργος!

AGGELOS DRITSAS

“Ήχοι των κάστρων”: Μουσική εκδήλωση για την Απελευθέρωση του Ναυπλίου

diktio

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ.

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο σπουδαίος τραγουδοποιός Δήμος Μούτσης

AGGELOS DRITSAS

Η Acer ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X

diktio

”Νέα Πελοπόννησος”: Επισκέφτηκε τη βάση της Ο.Α.Κ Μεσσηνίας ο Πέτρος Τατούλης και η ομάδα του

diktio

Μεγάλος Πασχαλινός Διαγωνισμός στα καταστήματα του Ναυπλίου: “Ψωνίστε – Κερδίστε – Στηρίξτε”

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 2024

admin

«Taygetos Challenge» στις 23 και 24 Μαρτίου

AGGELOS DRITSAS